Всі категорії
Додати товар

Бальзам "зелений" для профілактики простудних захворюван

55 грн -10% 50 грн
Опис

Бальзам "Зелений" - це композиція корисних олій для лікування та профілактики застуди, грипу та хвороб легень. Оздоровчі процедури можуть полегшити симптоми хвороби, покращити загальний стан, підвищити захисні функції організму та захистити здоров'я у сезон застуд та вірусних епідемій. Дія бальзаму посилюється завдяки вмісту цілющих ефірних олій, пари яких можуть очистити слизові оболонки, звільнити дихання і прогріти носоглотку.
Ефірні олії евкаліпту і чебрецю сприяють стимуляції імунної системи, а також надають відхаркувальну та антимікробну дію при респіраторних захворюваннях (грипі, бронхіті, трахеїті, ларингіті, кашлі).
Ефірна олія шавлії має загальнозміцнюючі, антимікробні, протизапальні властивості. Сприяє відходженню мокротиння при респіраторних захворюваннях. Використовується як профілактичний засіб при ГРВІ та грипі.
Ефірна олія м'яти має пом'якшувальну, протизапальну та жарознижувальну властивості.
Ефірна олія гвоздики відрізняється сильною антибактеріальною, антивірусною дією, сприяє зміцненню імунної системи. Ефірна олія базиліка стимулює захисні сили організму, зміцнює імунну систему, виявляє антибактеріальні властивості.
Показання до застосування:
- застуда чи вірусне захворювання;
- нежить або гайморит;
- кашель чи хвороби легень;
- тонзиліт або слиз у бронхах.
Об'єм: 75 мл
Склад: олія евкаліпта ефірна, олія шавлії ефірна, олія м'яти ефірна, олія гвоздики ефірна, олія базиліка ефірна, олія чебрецю ефірна, камфора, ментол, гліцерину моностеарат, вода очищена, гліцерилстеарат, пропіленглімінер, ланцюги , гліцерин, толіцерин феноксиетанол, метилпарабен, етилпарабен, бутилпарабен, пропілпарабен, ізобутилпарабен, віддушка.
Спосіб застосування: 2-3 рази на день нанести крем на шкіру грудної клітки та спини і добре розтерти.
Протипоказання: не застосовувати у разі індивідуальної непереносимості компонентів. Не використовувати на пошкоджені ділянки шкіри, слизові оболонки та відкриті виразки.
Умови зберігання та термін придатності: зберігати у сухому, чистому місці при температурі від +5 до +25 °С у недоступному для дітей місці.
 
Виробник: ТМ Цілюще Джерело

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
truchandrey
truchandrey
Супер-продавець
Дніпро
82% виконаних замовлень
Був

Схожі товари