Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Ginkgo biloba, гінкго білоба 60 капсул

230 грн
Опис

Тип виробу: Натуральні препарати

Опис

Харчова добавка
Herbal Factors
24% флавонглікозидів гінкго
6% терпенових лактонів
Підтримка пам'яті та розумової діяльності
Чистота та ефективність гарантовані
Цей спеціальний склад гарантовано містить стандартизовані флавонглікозиди гінкго (24%) та терпенові лактони (6%). «Гінкго білоба» від Natural Factors ідеально підходить для літніх і молодих людей, які ведуть активний спосіб життя.

Сертифікат Isura:
без ГМО: підтверджено документально ✔
Мас-спекторметрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

Рекомендації щодо застосування

Приймати по 1 капсулі тричі на день (бажано під час їди) або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інгредієнти

Рисовий порошок, м'яка капсула (желатин, очищена вода), стеарат магнію (розвивального походження).

Не містить штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів, молочних продуктів, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, кукурудзи, риби, молюсків, солі, деревних горіхів, ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP), розробленими Керуванням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) США та Міністерством охорони здоров'я Канади.

Попередження

Перед застосуванням будь-яких харчових добавок під час вагітності (а також під час планування вагітності), у період лактації, під час приймання медикаментів, за наявності захворювань або під час підготовки до хірургічної операції треба проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна мембрана пошкоджена. Для збереження свіжості продукту його треба зберігати в сухому та прохолодному місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий