Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

На талію 58-63 см пояс для схуднення hot shapers neotex belt

47 грн
Опис

Тип виробу: Одяг для схуднення
Стать: Жіночі

Пояс для схуднення Hot Belt Power Hot shapers (Хот Шейперc) виготовлений із застосуванням технології розумної тканини Neotex™, яка підвищує внутрішню температуру та допомагає Вашому тілу потіти, потіти, потіти та ще раз потіти, коли Ви носите їх, займаючись своїми повсякденними справами.
Модель пояса для схуднення Hot Belt Power Hot shapers (Хот Шейперc) повністю повторює модель поясу для схуднення Екстрім Пауер Белт, але виконаний з неопрену. Пояс Hot Belt Power, з його двома ізометричними смугами, підкреслює талію, прибирає живіт, виправляє поставу, перерозподіляє вагу тіла і змушує вас потіти там, де це необхідно. Стискаючи вашу талію, пояс спалює жир. тримають спину, що дуже важливо при фізичних навантаженнях. Підходить як для чоловіків так і для жінок будь-якого віку.
Які результати можна отримати за допомогою Хот Шейперс?
Результат регулярного використання пояса ви побачите незабаром. Жирові складки на талії зменшаться обсягом, а живіт помітно схудне.
Згодом ефект лише посилиться. Ваша фігура ставатиме дедалі стрункішою і підтягнутою. Живіт стане плоским, пружним та красивим.
Чим більше часу носити Hot Shapers протягом дня, тим швидше будуть руйнуватися зайві скупчення жиру.
І, звичайно, ефективність методики буде ще вищою, якщо дотримуватися системи здорового харчування, вживати більше рідини та рухатися якнайбільше.
Коли потрібно носити пояс Хот Шейперс?
У будь-який час, поки ви не спите. Надягайте пояс, вирушаючи на прогулянку, займаючись вдома різними справами, та на відпочинку.
Можна надягти пояс під робочий одяг – він буде непомітним. Щільно прилягаючи до тіла, пояс працюватиме разом із вами.
А під час тренувань у спортзалі чи вдома він стане для вас чудовим помічником, посилюючи ефективність занять у кілька разів. Саме у поєднанні з розумними фізичними навантаженнями інноваційний пояс діє особливо добре.
Як доглядати за поясом?
Оскільки ефект дії поясу ґрунтується на активізації процесу потовиділення, його рекомендується прати щоразу, коли ви його знімаєте з себе. Вода має бути холодною, пральний порошок чи мило – м'якими. Режим прання – лише ручний.
Акуратно віджавши пояс, його розвішують для висушування за кімнатної температури. Сушіння в пральній машинці заборонено. Застосовувати відбілюючі засоби та гладити пояс не можна.
Кому підійде неопреновий пояс Хот Шейперс?
Усім, хто хоче скинути зайву вагу. Усім, хто не збирається худнути, але бажає, щоб фігура набула гармонійних форм, став підтягнутою та спортивною.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари