Всі категорії
Додати товар

Ж. с. мол 6 саше. g.c.mol 6 sachets єгипет

350 грн
Опис

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Інші вироби

Більше товарів у нашому TG
***************************

Купити Ж.С.Мол 6 саше. G.C.Mol 6 sachets Єгипет

Кожен пакетик саше містить:

Гвайфенезін 0.100 г
Вітамін С (аскорбінова кислота) 0.250 г
Парацетамол 0.325 г

Допоміжні компоненти: Повідон К25, бікарбонат натрію, Аспартам, дисодіум едетат, Тутті Фрутті порошок.

Властивості: Препарат має відхаркувальну та знеболювальну дію, також знижує підвищену температуру тіла. Гвайфенезин зменшує поверхневий натяг та адгезивні властивості мокротиння, що знижує її в’язкість та полегшує евакуацію з дихальних шляхів. Гвайфенезин має анксіолітичну дію.

Парацетамол має аналгетичну та жарознижувальну дію. Інгібує ЦОГ-1 та ЦОГ-2 переважно в ЦНС, впливаючи на центри болю та терморегуляції. Аскорбінова кислота (вітамін С) бере участь у регуляції окисно-відновних процесів, зменшує проникність судин та підвищує опірність організму до інфекцій.

Показання: Простудні (в т.ч. ГРЗ, грип) та інші інфекційно-запальні захворювання, що супроводжуються підвищенням температури тіла та кашлем.

Спосіб застосування та дози: Дорослі: приймати по 2 саші 3 рази на добу. Діти: приймати по 1 саші 3 рази на добу. Пакетик саші перед прийомом розчинити у склянці води.

Протипоказання: Підвищена чутливість до компонентів препарату. Вологий кашель із рясним відходженням мокротиння, виразкова хвороба шлунка або дванадцятипалої кишки, шлункова кровотеча (в анамнезі).

Запобіжні заходи: Під час лікування рекомендується приймати достатню кількість рідини. Доцільно поєднувати з постуральним дренажем або вібраційним масажем грудної клітки.

Побічні ефекти: З боку системи травлення: нудота, блювання, гастралгія, абдомінальні болі, діарея. З боку центральної нервової системи: запаморочення, головний біль, сонливість. Алергічні реакції: висипання на шкірі, кропив’янка, гіпертермія.

Спосіб зберігання: Зберігати при температурі не вище 30 градусів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user317591
Товари з Єгипту
Київ
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари