Всі категорії
Додати товар

Лимонна кислота 25кг харчова добавка е-330

1900 грн
Опис

Тип продукту: Інший продукт

Лимонна кислота є регулятором кислотності, антиокислювачем, а також синергістом антиокислювачів. Може також бути використана як диспергуюча і подрібнююча добавка. Має приємний смак. Розчинність у воді - 162 г/100 мл при 25°С. Схильна до термічного розпаду. Початок обвуглювання при 170°С. Схильна до повного біорозпаду. Відповідно до європейської цифрової кодифікації харчових добавок, лимонна кислота класифікується Е330 і входить до списку харчових добавок, дозволених до застосування в харчових продуктах та напоях.

Застосування:

Лимонна кислота моногідрат харчова є безбарвними кристалами, зовні схожими на цукор. Основними областями застосування цього продукту є:

Кондитерська промисловість. Тут лимонна кислота використовується як підкислювач та підсилювач смаку.

Виробництво напоїв. У алкогольні та прохолодні газовані та негазовані напої лимонна кислота додається для надання їм відчуття свіжості. Крім того, вона є синергістом, тобто речовиною, що посилює дію антиоксидантів, таких, наприклад, як аскорбінова кислота.

Консервна промисловість. Тут лимонна кислота використовується як консервант замість оцту, який визнаний канцерогеном та застосування якого у більшості країн у харчовій промисловості різко обмежене.

Олія-жирова промисловість. Тут лимонна кислоти оберігає продукцію від розкладної дії слідів важких металів, що знаходяться в них, шляхом утворення з ними комплексних сполук. Таким шляхом значно знижується ймовірність прогоркання жирів, маргаринів та тваринного масла.

Косметична промисловість. Лимонна кислота є частиною багатьох косметичних препаратів: елексирів, лосьйонів, кремів, шампунів, фіксаторів волосся і т. д. Тут вона використовується в основному як регулятор рН.

Зберігання:

Лимонну харчову кислоту зберігають у закритих складських приміщеннях при відносній вологості повітря не більше 70%. Гарантійний термін зберігання – 3 роки.

Техніка безпеки:

Може спричиняти подразнення слизових оболонок дихальних шляхів, шлунка, а також шкірної поверхні та очей. Будьте обережні!

Використовують лимонну кислоту в харчовій промисловості як регулятор кислотності (Е330) і синтетичного антиоксиданту, каталізатора гідролізу, синергіст антиокислювачів, а також стабілізатора забарвлення. Обшарування лимонної кислоти надає напоям нотку свіжості. Має приємний кислий смак. Лимонна кислота захищає продукти від впливу на них важких металів. Зовні лимонна кислота є білим порошком або безбарвними кристалами.
Легко розчинна у воді та спирті. Лимонна кислота не горюча, не токсична, пожежо- та вибухобезпечна. Хімічна формула: С6Н8О7•H2O

Застосування. Харчова лимонна кислота використовується у пиво-безалкогольній, консервній, кондитерській та інших галузях харчової промисловості.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user539492
user539492
Була

Схожі товари