Всі категорії
Додати товар

Бокс - довге волосся «стоп випадіння»

824 грн
Опис

НАЙДІЄВІШИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ РОСТУ ВОЛОССЯ🌿🙌🏻
ПРОРОЩЕНІ ЗЕРНА🌾+О.К

🏷️824 грн-на місяць прийому

Окрім вирішення питання з випадінням волосся,ви отримаєте активний ріст волосся та нігтів,значно покращиться стан шкіри та покращиться робота ШКТ!

Дія:
•О.К. збагачує організм кальцієм, магнієм, кремнієм і цинком в об’ємі, оптимальному для процесів обміну. У синергії мікроелементи цілюще впливають на здоров’я кісток, м’язів, нігтів і волосся. Позитивно впливає комплекс на роботу нервової, серцево-судинної та травної систем. Поєднання кальцію та магнію регулює нервові імпульси, налагоджуючи скорочення м’язів, роботу серця, перистальтику кишечника й нормалізує загальний тонус організму.

•Пророщені зерна злаків — чудове джерело вітамінів і корисних речовин, сприяє поліпшенню обмінних процесів та нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.
Це 100 % рослинний суперфуд для відмінного здоров’я з надвисокою концентрацією амінокислот, вітамінів, ферментів, антиоксидантів, фітогормонів, мінералів, незамінних кислот і незначною калорійністю. Він має унікальний склад завдяки поєднанню пророщених ферментованих цільнозернових злакових культур: вівса, ячменю, пшениці й кукурудзи.

СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ:
•О.К приймати 2к в день за 20 хв до прийому їжі
Пророщені зерна приймати 1 раз на день:
1ст.л на 200-300 мл рідини(вода або йогурт,кефір)Другий варіант може бути вашим корисним перекусом)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари