Всі категорії
Додати товар

В'єтнамський бальзам білий тигр

180 грн
Опис

Бальзам Білий Тигр White tiger balm (можна ще зустріти назву Тигровий бальзам, крем Білий Тигр або Tigre Blanc) розроблений однією з кращих в'єтнамських фармацевтичних лабораторій «Бао Лінь». Використання традиційних рецептів виготовлення бальзаму пояснює його високу терапевтичну дію: поліпшення місцевого кровообігу, розширення поверхневих судин і прогрів тканин, локальне аналгезуючу дію. Має абсолютно натуральний склад і зроблений на основі екстрактів рослин. Найбільш часто Тигровий бальзам застосовується для зняття болів: головних, суглобових і м'язових. Дія бальзаму Tigre Blanc засноване на вибірковому дії через акупунктурні точки (з біологічною активністю), розташовані на поверхні шкіри. Переваги бальзаму перед синтетичними препаратами: безпека при застосуванні, доведена ефективність, натуральний склад і доступна ціна. Слід застерігатися від потрапляння бальзаму на слизові оболонки, а також в очі. Не можна наносити препарат на пошкоджену шкіру, рани, а також на вогнища нагноєння. На місці нанесення може проявитися шкірна реакція внаслідок подразнюючої дії бальзаму. Побічних ефектів при лікуванні бальзамом не відзначено. При застосуванні у маленьких дітей 5-7 років бальзам Білий Тигр змішують з дитячим кремом. Дітям до 5 років застосовувати не можна. Показання до застосування: невралгічні захворювання спини з больовим синдромом (радикуліт, люмбаго), болі в суглобах, артрити, біль у м'язах, посттравматичний синдром, укуси комах. Ефективний при впливі через акупунктурні точки для лікування наступних захворювань: грип, розлади шлунково-кишкового тракту, риніт, а також для зняття головних і зубних болів. Склад: складається з наступних розчинів: олії м'яти 10.9%, камфорне 15.9%, евкаліптова 4.9%, коричне 1.5%, гвоздична 2.0%; ментол спиртової 8.0%, метилсаліцилат 20.0%, інші накопичувачі і ефірні масла до 100% обсягу. СПОСОБ ПРИМЕНЕНИЯ: наносится наружно, на поверхность кожи прозрачным тонким слоем, затем массажными движениями (легкими) втирается в кожу в течение пяти минут. Такая процедура повторяется до 3-4 раз за день. Наилучший эффект достигается при одновременном применении методики точечного массажа (акупунктуры) и бальзама.
* Для согревания мышц и подготовки их перед спортивными занятиями за 5 мин до тренировки делают легкий массаж с использованием бальзама в небольшом количестве.
* При головных болях бальзам прозрачным слоем наносят на кожу лба и висков (до 4 раз в день).
* При простуде бальзам втирают в область спины, шеи, грудной клетки и переносицы (на сон); возможно проведение респираторных ингаляций с использованием бальзама.
* При различной этиологии ринитах бальзам прозрачным слоем наносят на крылья носа, область переносицы, виски.
Противопоказания: Бальзам «Белый тигр» противопоказан
* при наличии индивидуальной непереносимости одного из компонентов;
* детям до 5 лет не использовать;
* беременным и кормящим мамам применять с осторожностью.
Упаковка: вес мази 20 г (примерно на 500 натираний по акупунктурным точкам), удобная баночка из стекла, вес с упаковкой 80 грамм.
Хранить в сухом тёмном прохладном месте.
Срок годности: 2,5 года.
Объём: 20мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари