Всі категорії
Додати товар

Вітаміни вітаміни vita active віта актив оригінал lr

556 грн
Опис

🍓🍒🍇 Віта Актив - це комплекс вітамінів у зручній формі сиропу.
Містить екстракти 21 виду овочів, фруктів та ягід.

Серед них - абрикос, бойзенова ягода, бузина, вишня, ожина, полуниця, червоний виноград, лимон, малина, персик, горобина, слива.

Одна чайна ложка містить добову норму біотину, вітамінів D3, E, B1, B2, B6, B12, нікотинової, фолієвої та пантотенової кислоти.
Без консервантів, ГМО та барвників☝🏼

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
*10 НАЙГОЛОВНІШИХ ВІТАМІНІВ У ВітаАктиві*

☀️ *Вітамін Д та фолієва кислота* - для захисту імунної системи

🛋 *Вітамін В6 -* для зниження втоми

🧠 *Вітамін В12* - для покращення функцій мозку

🦴 *Вітамін Д -* для міцності кісток

👩 *Біотин* - для краси шкіри та волосся

🙎‍♀️ *Фолієва кислота* - для оновлення клітин ( дуже важлива для жінок)

🧩 *Вітамін Е* - для захисту клітин

💆‍♂️ *Нікотинова кислота* - для захисту нервової системи

👀 *Вітамін В12* - для гарного зору

🩸 *Вітамін В6 і В12* - для гемоглобіну

🫀 *Пантотенова кислота* - для енергії

Vita Aktiv - 100% натуральні синтетичні рідкі вітаміни. Те, що потрібно Вашому організму! Віта Актив - це вітамінний комплекс, що складається з екстрактів 21 виду овочів і фруктів. Продукт виходить шляхом сублімації у вакуумі без термічної обробки, тому всі вітаміни залишаються у природному активної засвоєній формі. Висока засвоюваність вітамінів Vita Aktiv підтверджена за допомогою діагностичного високотехнологічного обладнання (апарат КСД). Результати діагностичних обстежень наших клієнтів показують, що саме препарат Віта Актив, на відміну від аптечних синтетичних форм вітамінів, найбільш повно і швидко поповнює потребу організму в 10 найбільш необхідних дорослій людині вітамінах. Vita Aktiv особливо багатий вітамінами групи В, які сьогодні в умовах постійного стресу абсолютно необхідні кожній людині для підтримки нервової системи. Препарат також прекрасно підходить дітям - підвищує імунітет, знижує нервове перезбудження. Сироп має приємний фруктово-овочевий смак. Може вживатися як у вигляді концентрату, так і бути розведений водою, соком, доданий в їжу. Вітамінний склад Vita Aktiv: Вітамін B6 для зниження втоми і стомлення, для утворення червоних кров'яних тілець. Вітамін B12 для функцій мозку. Вітамін D і фолієва кислота для імунної системи. Біотин для шкіри і волосся. Вітамін B2 для зору. Вітамін B12 для утворення червоних кров'яних тілець. Нікотинова кислота для нервової системи. Вітамін D для кісток. Пантотенова кислота для енергетичного балансу. Вітамін E для захисту клітин. Фолієва кислота для ділення клітин Результати діагностичних обстежень наших клієнтів показують, що саме препарат Віта Актив, на відміну від аптечних синтетичних форм вітамінів, найбільш повно і швидко поповнює потребу організму в 10 найбільш необхідних дорослій людині вітамінах. Одна чайна ложка сиропу Vita Aktiv від LR практично на 100% покриває добову потребу (RDA) в 10 необхідних вітамінах. 1 пляшка (150 мл) розрахована на місяць прийому на одну людину. Рекомендації по застосуванню: приймати 5 мл в день (використовуючи зручний мірний ковпачок) під час або після їжі самостійно або додаючи в різні напої і їжу. Перед вживанням збовтувати. Зберігати в закритому вигляді при температурі не вище 25°С У відкритому вигляді зберігати в холодильнику не більше п'яти тижнів з моменту відкриття флакона. Состав: Фруктовые концентраты: ягоды красного винограда, яблоко, вишня, бузина, черная смородина, шиповник, клубника, ежевика, морковь, плоды терна колючего, голубика, рябина черноплодная, слива, красная смородина, облепиха, лимон, персик, абрикос, малина, ежевика, томат; декстроза, витамин Е, лецитин семян подсолнечника (антиокислитель), никотиновая кислота, пантотеновая кислота, витамин В12, (биотин), витамин В9 (фолиевая кислота), витамин В7 (биотин), витамин D3, витамин В6, витамин В3 (ниацин), витамин В2 (рибофлавин), витамин В1 (тиамин). Витаактив не содержит красителей, консервантов и ГМО. Обьем: 150 мл. Производитель: Германия, LR Health & Beauty Systems GmbH.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize