Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Знімна фарба для тіла для інтимних ігор карамель poöme body pa

220 грн
Опис

Тип виробу: Збуджуючі засоби
Призначення: Унісекс

Кілька примірників у наявності

Стан — новий

Bijoux Indiscrets POEME DARK CHOCOLATE смакова фарба для тіла.

oême - у пристрасті є смак.

Як висловити те, що ви не наважувалися вимовити? Написати на тілі коханої людини послання фарбою для тіла Poême зі смаком шоколаду і стерти поцілунками, щоб це залишилося тільки між вами!

Poême - це серія їстівних фарб для тіла, з ніжною текстурою і приємним ароматом. У комплект також входить стильна ручка з натурального пера з силіконовим наконечником.

Силіконовий кінчик пера дозволяє каллиграфичностью писати на шкірі вашої «музи» слова любові. Скляна ємність для фарби виконана на зразок старовинних чорнильниць, щоб підкреслити романтичну атмосферу і надихнути на створення свого шедевра - недовговічного, але дуже смачного!

Poême не містить лактози і глютену. Єдине дієтичне обмеження, яке може вас утримати від насолоди цим чудовим продуктом - Poême містить цукор. І не забудьте, Poême не можна наносити на жіночі інтимні зони!

Спробуйте Poême в поєднанні з пов'язкою для очей. Депривація зору підсилює всі інші почуття, в тому числі нюх і смак, а ніжним пір'їнкою можна не тільки писати, але й пестити і лоскотати шкіру партнерки або партнера.

В упаковці: їстівна фарба для тіла в різних варіантах смаку і аромату і натуральне перо з силіконовим наконечником.

без коробочки

With Poême Body Paint - Butter Caramel, love's sweetest words arise from the aroma of sugar melted into delicious caramel. Write them down and be ready for the response.

Body painting with melting texture and exquisite aroma that is meant for savoring with kisses and enjoyed with all five senses.

Content: Butter Caramel Flavor Body Paint and Plume (50 g)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

Підтвердіть свій вік

Вам вже виповнилося 18 років?

Ні, не виповнилося