Всі категорії
Додати товар

Сухоцвіти для манікюру

45 грн -67% 15 грн
Опис

Сухоцвіти для прикрашання нігтів - це шалено популярний вид декору в нігтьовій індустрії.
Сухоцвіти - це дрібні квіточки, які вирощуються і засушуються за спеціальною технологією, а потім розфарбовуються в різні кольори. З їх допомогою Ви можете отримати абсолютно новий образ!

Основне застосування сухоцвітів - акриловий або гелевий акваріум. Їх використання можливе як у салонах, так і при домашньому нарощуванні, тому що вони не вимагають досвідченості майстра. Головна особливість дизайну із сухоцвітами - вони роблять манікюр "живим".

Один із способів нанесення акваріумного дизайну:
Крок 1: перед тим, як приступати до дизайну, потрібно підготувати нігті до манікюру за стандартною процедурою; нанесіть базу, встановіть форму.
Крок 2: нанесіть тонкий шар прозорого гелю на нігті, рівномірно розподіляючи його по всій довжині до вільного краю.
Крок 3: пензликом набираємо невелику кількість гелю і за його допомогою чіпляємо квітку. Починати потрібно з найбільшої квітки у схемі дизайну.
Крок 4: поверніть кисть навколо так, щоб квітка лягла лицьовою стороною вгору. Ковзаючим рухом поміщаємо квітку на нігтьову пластину, акуратно її розправляємо і притискаємо до нігтя.
Крок 5: за таким же принципом укладаємо необхідну для дизайну кількість сухоцвітів. У серединки квітів викладаємо блискітки. Запечатуємо весь дизайн прозорим гелем.
Крок 6: моделюємо необхідну форму. Пилками підрівнюємо та поліруємо нігті. Покриваємо топовим покриттям.

МІНІМАЛЬНОЇ СУМИ ЗАМОВЛЕННЯ НЕМАЄ!
Оплата на картку приват банку або монобанку.
Накладним платежем надсилаю лише новою поштою, з мінімальною передоплатою 80 грн у разі відмови ними оплачую доставку повернення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
meri84
anastasiz_shop
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була