Всі категорії
Додати товар

Захисний олівець для нігтів, 3 мл. gehwol

680 грн
Опис

Опис

Олівець зі спеціальним просоченням для захисту нігтів. Ефективно захищає нігті від уражень грибковими захворюваннями (у складі активна речовина клутрімазол). Доглядає за сухими та ламкими нігтями, повертає їм вологу та надає еластичність. У складі просочення олівця такі високоякісні натуральні компоненти, як олія жожоба, вітамін Е-ацетат, пантенол і бісаболол.

Вітамін В5 — стимулює процес регенерації клітин. Бісаболол (натуральна речовина з ефірної олії ромашки) перешкоджає поширенню грибів і бактерій.

Має два спектри впливу: захищає від грибкових інфекцій і повноцінно відновлює нігтьову пластину. Міцність і гладкість нігтів замість крихкості та розшарування. 

Застосування:
олівець призначений тільки для індивідуального застосування, оскільки з погляду гігієни не можна торкатися одним і тим же олівцем до ніг різних людей. Майстрам педикюру олівець рекомендується для професійного захисту нігтів від грибкових захворювань і від агресивного впливу на нігті лужних розм'якшувачів . Олівець рекомендується для домашнього догляду як зручніше, порівнюючи з рідинами паковання (можна без страху носити в косметичці). Економний розрахований на 1000 застосувань.

Склад:
Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Cocamide Dea, Alcohol Denat., Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Laureth-2, Clotrimazol, Propylene Glycol, Panthenol, Tocopherol Acetat, Bisabolol, Fragrance (Parfum), Water (Aqua), Undecylenamide Dea.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bovinvn
bovinvn
Супер-продавець
Харків
90% виконаних замовлень
Був

Схожі товари