Всі категорії
Додати товар

Олія для нігтів і кутикули top beauty, 2,5 мл (00046)

95 грн
Опис

Суміш масел активно доглядає за нігтьової пластиною і кутикулою. Вона надає харчування завдяки великій кількості вітамінів, що містяться в суміші масел; відновлення ламких нігтів; зміцнення нігтьової пластини; поліпшення структури нігтів; пом'якшення і відновлення кутикули, запобігання появи задирок.

Масло авокадо багате вітамінами А, В1, В2, Е, З, містять фітостероли та інші макро-і мікроелементи. Володіє інтенсивним поживним і зволожуючим дією, запобігає появі задирок, забезпечує ріст довгих і міцних нігтів. Масло мигдалю, як і інші натуральні рослинні масла, містить ненасичені жирні кислоти, вітаміни і мінерали, які сприяють зміцненню нігтів і запобігає їх розшарування. Масло жожоба - прекрасний засіб для масажу шкіри рук і нігтів. Воно містить вітамін Е і допомагає тканин увібрати і краще засвоїти його.

Ефірне масло лимона - це найпопулярніше ефірна олія, що включають засоби для нігтів. Воно має антибактеріальну та антисептичну дію, вибілює нігті (це особливо необхідно для любительок яскравих лаків, які можуть залишати жовтизну), сприяє швидкому загоєнню травмованої кутикули, надає нігтям натуральний блиск.

Ефірне масло розмарину стимулює процес зростання нігтьової пластини. Загоює ранки після обрізного манікюру. Хороший антисептик, захищає нігтьові валики від запалення і попадання мікробів. Екстракт кульбаби містить лактукопикрин (гірке речовину), тритерпеноїди (тараксерол, тараксол, тараксастерорл), фітостерини (ситостерин, стигмастерин, інулін), холін, каротиноїди, вітамін В, жирні кислоти. Він має протизапальну дію, попереджає ламкість і розшарування нігтів.

Вітамін Е для нігтів корисний тим, що він нормалізує клітинне кровообіг, тим самим запобігаючи ламкість нігтів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
faberlic_uk
Cosmetic World
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
84% виконаних замовлень
Був

Схожі товари