Всі категорії
Додати товар

Олія для кутикули "кориця"

144 грн
Опис

Олія допомагає зняти подразнення, запалення, усунути почуття сухості, пом'якшити огрубілі ділянки шкіри, позбутися лущення, а також запобігти появі нових задирок. Формула глибоко живить ніжну шкіру навколо нігтів, ретельно зволожує і пом'якшує її. Активні компоненти сприяють регенерації клітин шкіри, живлять їх зсередини. Завдяки рициновій олії пом'якшується рогівка кутикули.
Завдяки зручній формі з дозатором засіб наноситься точно на кутикулу, живлячи та пом'якшуючи її.

Рекомендації по застосуванню
Олію для кутикул Кориця потрібно наносити щовечора перед сном, щоб ваші нігті та кутикула отримували достатньо поживних речовин. Процедура нанесення нескладна:
1. Миємо ручки та витираємо їх насухо рушником, щоб шкіра була чистою.
2. Наносимо за допомогою піпетки одну краплю олії на область кутикули.
3. Масажними рухами втираємо засіб.
Для кращого ефекту необхідно почекати кілька хвилин. Масло можна використовувати щодня.

Властивості
Кожен інгредієнт авторської косметики підбирається індивідуально. Вітаміни А і D приймають участь в оновленні епідермісу, захищають від забруднень і зменшують кількість ороговілих частинок шкіри. Масло алоє заспокоює шкіру, відновлює пошкоджену структуру нігтів, надає їм еластичність та блиск. Також в складі є масло жожоба і мигдальної кісточки. Олія жожоба сприяє відновленню зруйнованих колагенових нігтьових структур, роблячи нігті сильнішими та стимулюючи їх зростання.
Косметика від Miss Pavlova відсутня у вільному продажу на споживчому ринку, ці продукти реалізуються лише через офіційний сайт. Олія високоякісна і користується великим попитом.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
misspavlova
misspavlova
Харків
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари