Всі категорії
Додати товар

Органічний бальзам "експрес манікюр"

130 грн
Опис

Органічний засіб для зміцнення нігтів і пом'якшення кутікули. Хочете мати гарні руки і здорові нігті? - Відмінна альтернатива дорогому хімічної уходових косметики! Зміцнюючий бальзам виготовлений тільки на натуральних високоякісних компонентах. Склад ретельно підібраний з найбільш активних природних складових, які впливають позитивно і відновлююче на рогову структуру нігтя, а завдяки пом'якшувальною властивостями масел в подібному поєднанні, одночасно живить і розм'якшує тканина кутикули. Дуже економний у витраті. Чудово справляється з ламкістю і розшаруванням нігтя, живить, зміцнює, а також прекрасно доглядає за кутикулою. При регулярному використанні нігті стають здоровими, виглядають доглянуто і акуратно.
Склад: бджолиний віск, масло ши, масло оливи французької, мигдальне масло, вітамін Е, сік алое, ефірне масло лимона, іланг-ілангу.
Спосіб застосування: Втирати бальзам 2-3 рази в тиждень в нігті і кутикулу до відчуття сухості. Не змивати. Добре робити на ніч. Ефект швидше помітний при регулярному використанні. Термін придатності: 6 місяців. Об'єм: 10 мл Дуже економна витрата.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для кутикули
Призначення: Для нігтів
Класифікація косметичного засобу: Органічна
Дія: Розгладжуючий
Дія: Тонізуючу
Дія: Зволожуючий
Дія: Зміцнювальний
Призначення і результат: Відновлення
Призначення і результат: Гладкість
Призначення і результат: Загоєння ран/тріщинок
Призначення і результат: Уповільнення зростання кутикули
Призначення і результат: Харчування нігтів

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари