Всі категорії
Додати товар

Олія для кутикули the lyfestyle co cuticle oil

270 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення.

Олія для кутикули The Lyfestyle Co Cuticle Oil Олія для кутикули дозволить нігтям виглядати завжди акуратно та красиво. Воно чудово живити, зволожує, пом'якшує шкіру, дозволяє легко видалити кутикулу і надати їй доглянутого вигляду, а також зміцнює нігті, завдяки присутнім у складі натуральних ефірних олій: Олія солодкого мигдалю. Масло жожоба. Олія лаванди. Склад посилений вітаміном Е, який додаткового доглядає нігті та кутикулу. У суміші масел The Lyfestyle Co. Cuticle Oil відсутні парабени, сульфати та інші шкідливі хімічні речовини. Засіб повністю веганський і не тестувався на тваринах.

Без щоденного догляду кутикула стає твердою та тріскається. До того ж, недоглянута кутикула надає нігтям неохайного вигляду, і красиві руки втрачають свою привабливість.

Масло робить кутикулу м'якою та податливою, пом'якшує шкіру навколо нігтя, дозволяє м'яко відсунути пересохлі кутикули з нігтьової пластини та надати нігтям ідеального контуру. Засіб додатково доглядає шкіру завдяки маслам дикого шафрану та соняшника.

The Lyfestyle Co. Cuticle Oil захищає кутикулу від пересихання, не дозволяє їй розростатися, запобігає появі задирок. Надає еластичність кутикулі та прискорює регенірацію клітин шкіри та нігтя.

Можна наносити і поверх манікюру.

Спосіб застосування

Нанесіть масло за допомогою ролика вздовж контуру нігтя. Помасажуйте кутикулу круговими рухами від кінчика нігтя до зап'ястя, дайте йому вбратися. При необхідності відсуньте кутикули манікюрною паличкою. Найкраще використовувати масло щодня на ніч для більш повного та тривалого впливу. Перед тим, як продовжити манікюр, видаліть всі сліди олії з нігтьової пластини, щоб базове покриття і лак краще трималися. Склад: Sweet Almond Oil, Jojoba Oil, Lavender Oil, Vitamin E.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marija888
marija888
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари