Всі категорії
Додати товар

Фартух, накидка для гоління та стрижки бороди та вусів

150 грн
Опис

Фартух для гоління бороди, чоловічій фартух для стрижки бороди та вусів, накидка для гоління та стрижки бороди та вусів, фартух для чоловіків для гоління.

- Призначення: накидка (фартук) для стрижки волосся, гоління бороди, вусів;
- Матеріал: полиэстер;
- Розмір: 110 * 75 мм;
- Вага: 20 гр.;
- Код: 220, 221;
- Колір: білий (код 220), чорний (код 221);

Фартух (накидка) для стрижки волосся та гоління бороди та вусів. Фартух (накидка) дозволяє позбавитись від зайвого прибирання після кожного гоління, за рахунок зручного обхвату на липучках, накидка кріпиться довкола шеї та на спеціальних липучках (присосках) до дзеркала. Усе поголене волосся потрапляє на фартух (накидку), яка виконана зі спеціальної влаговідштовхуючої тканини.

Не знайшли те, що шукали?! Напишіть нам, ми обов'язково знайдемо. Завжди в наявності чохли та кейси для зберігання тримерів та стайлерів, електро бритв та машинок для стрижки волосся, чохли та кейси для зберігання навушників та портативних блютуз колонок / акустики, чоловічі / дорожні косметички для баних аксесуарів, чохли та органайзери для геймпадів та джойстиків, комп'ютерних мишей та клавіатур, органайзери для проводів та інших аксесуарів.
Можлива співпраця по програмі дропшипінгу, усі питання через особисті повідомлення або в телефоному режимі.

#S-case.Футляри.Чохли.Кейси. #чоловічійфартух #фартухдлягоління #чоловічійфартухдлягоління #фартухдлястрижки #накидкадлягоління #чоловічанакидкадлягоління #накидкадлястрижкиволосся

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?