Всі категорії
Додати товар

Шампунь для чоловіків barbers original premium shampoo

288 грн
Опис

Original Premium Shampoo:
Фахівці українського бренда Barbers створили такий очищувальний засіб, який ефективно і делікатно доглядає за шкірою голови і волоссям чоловіків. Цей продукт збагачений екстрактами лемонграсу, ламінарії, шавлії і провітаміну В5. Такі компоненти нормалізують роботу сальних залоз, нейтралізують дію шкідливих мікроорганізмів, відновлюють пошкодження і зміцнюють пасма по всій довжині. Після використання шампуню волосся стає більш м'яким, блискучим та об'ємним, що неодмінно порадує і чоловіка, і його кохану жінку.

New York Premium Shampoo:
Шампунь для чоловіків українського бренда Barbers швидко і делікатно усуває забруднення, відновлює оптимальний водно-ліпідний баланс, запобігає випаданню локонів і появі лупи. Рослинні екстракти покращують мікроциркуляцію крові та стимулюють ріст нових пасом, не порушуючи водночас нормальний рівень рН епідермісу голови. Шампунь помітно покращує волосся, надаючи йому м'якого блиску і необхідної еластичності.

Brooklyn Premium Shampoo:
Скористайтеся шампунем для чоловіків проти лупи майстрів бренда Barbers і ви вже після першого застосування помітите позитивний результат. Продукт глибоко очищає шкіру голови і волосся, усуває відчуття свербіння і печіння, нормалізує роботу сальних залоз і знімає запалення. Шампунь ефективно бореться не лише проти наслідків лупи, а й проти причин її появи, що суттєво зменшує шанси виникнення рецидиву.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 400мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?