Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Zara man green savage 100 мл туалетна вода

640 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.

Опис
Піраміда аромату розкривається фруктовими верхніми нотами, такими як бергамот, мандарин, грейпфрут і імбир. Супроводжується нотами лаванди, яблука, шавлії та бобів тонка. Фон розкривається нотами ладану й амбри, оповитими кедровим деревом і мускусом.

Це свіжий, яскравий і чарівний аромат. 

Характеристики
Об'єм
100 мл
Формат
Стандартний
Ноти
Верхні ноти: бергамот, мандарин, грейпфрут та імбир.
Ноти серця: лаванди, яблука, шавлії та бобів тонка.
Кінцева нота: ладану й амбри, оповитими кедровим деревом і мускусом.
Тип
Туалетна вода

Ціна вказана за парфуми без оригінальної коробки ,тому що вони були куплені в наборі де є дві пари парфумів, ви отримаєте або коробку оригінальну з двома відділами під парфуми де буде вибраний вами парфум і вільне місце або гарно запаковані в нашому опакуванні.По вашому бажанні можемо запакувати одразу в наш картон.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 100мл