Всі категорії
Додати товар

Парфуми від zara

450 грн
Опис

Оригінал, виробник-Іспанія
Чудові аромати на будь-який смак ,чоловічі та жіночі, стійкі, відмінно тримаються ! Пишіть , допоможу підібрати аромат як для себе,так і в подарунок :)

30мл/450грн
90мл/580грн( без упакування)
90мл/700грн ( в окремому упакуванні)

APPLEJUICE — яскравий і чуттєвий аромат, що розкриває фруктово-квіткові аромати. Наелектризовані ноти яблука, апельсина та рожевого грейпфрута розкривають яскраву та свіжу глибину.

ZARA ORCHID - Аромат, повний чарівності, що підкреслює свіжі та кришталеві квіткові ноти троянди та конвалії. Фруктові акорди персика і яблука змішуються з глибиною мускусу, дерева і амбри, надаючи творінню шлейф чуттєвості.

ZARA ORIENTAL - Елегантний і чарівний східний аромат, який підкреслює жіночність. Аромат містить свіжі ноти бергамоту та солодкого апельсина, оповиті акордом карамелі та ванілі. Ноти аромату змішуються, створюючи бездоганний баланс між цитрусом і солодкістю.

ZARA PEONY - Яскрава і ніжна парфумована вода. Аромат півонії поєднується зі смаком залитої сонцем груші та чорної смородини, а також ніжним та елегантним квітковим букетом.
90мл/550грн

ZARA RED TEMPTATION - аналог нішевих парфумів Baccarat Rouge 540. Вишуканий ,стійкий та шлейфовий
30мл/570гр

ZARA ОЛІЯ ДЛЯ ТІЛА з шиммером - олія для тіла, яка живить і доглядає за шкірою всього тіла. Завдяки легкій і шовковистій текстурі ця олія ніжно доглядає за тілом, не змащуючи шкіру, а золотисті частинки, що містяться в ній, надають їй сяючий і сяючий вигляд.
100мл/450гр

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець