Всі категорії
Додати товар

Парфюми. селективна парфюмерія унисекс

1000 грн
Опис

⚜️Стійкі Вишукані пахощі.
⚜️Напрямок колекції - східні дорогі парфуми.
Селективна парфумерія з натуральними ароматичними оліями у складі.

Секрет цих унікальних ароматів UTIQUE криється в ефірних оліях, виготовлених з натуральних компонентів та унікальних Аромакомпозицій.
Концентрація яких – 20%.
Об'єм: 15 мл

Ці парфуми тримаються на одязі до 1 місяця, і на тілі – понад 8 годин!

👑RUBY .... Вишня, шоколад та букет афродизіаків. Магнетизм, пристрасть, соблазн, заховані у цьому чорному матовому флаконі, це втеча від повсякденного життя!

👑MUFFIN .... ЦЕ аромат, який просто зводити з розуму .... чоловіки хочуть володіти цією жінкою ВЖЕ СЬОГОДНІ! 💖 Непереборний соблазн, поєднання надзвичайного багатства та смаку, дорогоцінний скарб. Виконання бажань, сховане у шкірній краплі благородного еліксиру.

👑АMBER ROYAL, теплий ніжний зігріваючий з нотами кориці.... Кориця це магніт для грошей. Розкішний аромат.

👑GOLD- Парфум, сяючий як золото, вишуканий як ексклюзивне ювелірне прикраса. Заховані у флакончику прагнення пристрасті, елегантна грація іскушення. Для впевненої ЖІНКИ 💞

👑BUBBLE - свіжий цитрусовий феєрверк емоцій та щастя в одному флаконі! Переплітаються два захоплюючі світи: свіжість та гіпнотичні орієнтальні ноти.

👑FLAMINGO запах невідкритого раю: таємничий та безсумнівно загадковий, квітковий ніжний аромат! Чутливий, нижній І пристрасний.✨✨✨

👑VIOLET OUD аромат, який ніколи не буває нудним. Величний, шляхетний, непередбачуваний. Аромат, який підкреслить твою унікальність. У ньому захоплюючі нотки чутливої розі та дорогоцінного шафрану переплітаються з інтригуючою замороженою малиною.

👑BLACK для мужніх, впевнених у собі чоловіків, який точно знає, ЩО ВІН ХОЧЕ! Але водночас вміє любити, бути нежним та сильним водночас!

👑SEXY CASHMERE- цей аромат має величезний вплив на протилежну стати.... Він притягує, манить, зливається зі шкірою і робить навколо тебе ауру сексуальності та привабливості! Якщо ти готова до таких експериментів! Тоді це твій аромат!

👑AMBERGRIS - це сила тяжіння, яку неможливо подолати, один ароматний пшик і ти повністю належиш йому: зачаровуєшся, дивовижною амброю, захоплюєшся морськими акордами, які приправлені пікантними спеціями. Свіжий і водночас дуже сильний аромат!

Духи цієї колекції сміливо конкурують із справжніми шедеврами в парфумерному світі!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Продавець
olgab...
olgabezkrylaia
Львів
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари