Всі категорії
Додати товар

Масляні парфуми baccarat rouge 540

280 грн -34% 185 грн
Опис

Масляні парфуми об'єм 9мл
Аромат зачаровує вишуканим чарівним звучанням, відірватися від якого неможливо.
З першого вдиху підкорює своїм розкішним звучанням. Ця дивовижна східно квіткова композиція .Парфум зустрічає повітряними нотами жасмину та сяйвом шафрану, які дивують м'якими переливами і поступово виводять на передній план чуттєве «серце», зіткане з дерев'яного бурштину. Композиція доповнює і облагороджує один одного, стрімко набирають силу і на закінчення дарують урочистий акорд, в якому чітко чуються звуки білого кедра та смереки. Дивовижний, принадний і неймовірно стійкий шлейф, здається, триває нескінченно, змушуючи тремтіти серця. Аромат прийме вас до лав своїх шанувальників і дозволить щоразу насолоджуватися божественною симфонією краси.
Початкові ноти парфумерної піраміди — це сплетення мускусно-квіткового аромату жасмину і гострих, деревно-солодких переливів шафрану, що розкривається тонкими нюансами.
Серцеві ноти підкорюють теплим, смолистим звучанням деревного бурштину та ялицевої смоли в обрамленні все тих самих насичених нюансів жасмину. Шлейф додає до аромату чуттєвості з деревно-бальзамних нот амбри, кедра і сірої амбри

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 10мл
Продавець
pion_...
pion_red_parfum
Супер-продавець
79% виконаних замовлень
Була