Всі категорії
Додати товар

Індійські масляні парфуми, аттар пісня індії

210 грн
Опис

Натуральні масла - парфюми Пісня Індії в асортименті, Song of India, 10 мл. Парфумерні олії високої якості виробляються індійською компанією R-Expo, яка почала своє виробництво у вигляді маленької мануфактури в 30 роках минулого століття. Всі парфумерні олії, і інша продукція виробляються з натуральних ефірних олій. Індуси повністю виключають використання тваринних компонентів, що робить масляні парфюми ще більш привабливими. 100% натуральні парфуми не залишать вас байдужими, а чарівні аромати подарують довгу насолоду. Парфуми продаються в оригінальній упаковці, тому продукція з Індії легко стані яскравим подарунком для близьких людей. Song of India стані для вас провідником у світ прекрасних ароматів, дивовижною індійської культури. Компанія поставляє продукцію з віддалених, важкодоступних районів держави. Ця сімейна фірма має філію в США. Вся продукція R-Expo виготовлена вручну з органічних трав, квітів, коріння. Парфюмерні масла чи парфуми на основі масел мають витончений, ніжний аромат. Вони позбавлені так званого «алкогольного наповнювача», тобто в їх складі повністю відсутній спирт. Вони не мають різкого запаху, на відміну від спиртових ароматів, і в тій же година більш стійкі, збалансовані і зберігають аромат набагато довше. Парфумерні олії не «видихаються» при тривалому терміні зберігання, і при нанесенні на шкіру, волосся, одяг їх аромат може «грати» цілий день.

Застосування: Для ароматерапії - кілька крапель капніть в аромалампу, прийняття ванн - 1-2 краплі в сіль для ванни.
Як парфуми і ви будете окутанні в чарівні аромати.

КВІТКОВІ - Гарденія, Дев'ять квітів, Конвалія, Мак, Опіум, Петунія, Soorangi - аромат ста квітів, Kadamb, Королева ночі.
ЦИТРУСОВі - Бергамот, Цитронелла.
ФРУКТОВІ - Ананас, Клубніка.
СХІДНІ - Гвоздика
КОМПОЗИЦІЇ - Бабине літо, Голубий місяць, Камасутра, Медовий успіх, Океанський бриз, Вірність, Відкриття серця, Впевненість, Фантазія, Fouger, Квіти пристрасті. ОРИГІНАЛЬНІ ПАРФУМИ! З ЗАВОДУ ПІСНЯ ІНДІЇ R-EXPO!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
10 мл