Всі категорії
Додати товар

Парфюмована жіноча вода montale, 100ml

499 грн
Опис

Нішева парфумована вода Montale, 100мл.
Країна виробник - ОАЕ.
Жіноча парфумована вода Montale Pure Gold, 100 мл
Жіночий парфум Pure Gold от Montale Зроблений парфумом П’єром Монтаном, який протягом довгого часу займався бізнесом і жив на Близькому Сході, а після повернення до Парижа всі свої ідеї та враження уособлював у складні аромати. Майже всі композиції П’єра Монтана — це поєднання унікальної стійкості та унікальних натуральних компонентів. Маестро, як і традиційні парфуми Сходу, не використовує алкоголь, а лише суміші різних масель.
Флакони з парфумами робляться з алюмінію і захищені від впливу світла. Montale Pure Gold окутує п'яним ароматом флердоранжа і жасмин, ви зануритесь в хмарі білого мускуса і ванілі.
Композиція аромату: мускус, жасмін, неролі, пачулі, ваніль, абрикос, апельсиновий колір і мандарин.

Парфюмована вода жіноча Montale Roses Elixir, 100 мл
Елітна парфумерна композиція Montale Roses Elixir стане джерелом чудового настрою і бадьорості. Ці парфуми були адресовані елегантним жінкам і майже відразу стали популярними. При деякому подібності з ароматом Montale So Flowers ці парфуми відрізняються більш глибоким характером і деякою непередбачуваністю.
Це аромат жінок, які оволоділи мистецтвом захоплення чоловічих сердець і намагаються підкреслити це витонченим тонким парфумерним натяком. Для чоловіків ці духи повинні бути маніпулюючим попередженням, сповненими обіцянок і непевних надій.
Парфюмерна вода — це група квіткових фруктових ароматів. Жіночий фруктово-кольоровий аромат починається з яскравого і яскравого поєднання верхніх нот цитруса, флердоранжа, листя клубники і жасмину. Бархатисті ноти троянди заповнюють серце композиції, а смолисті базові ноти бурштину, мускусу і ванілі залишають пряний терпий шлейф.

Парфюмована вода Montale tif Roses 100ml жіночий
Чуттєвий і розкішний запах парфумів Taif Roses - Це легка золота корона, призначена справжньою царицею. Це вишуканий перстен, прикрашений блискучим розсипанням діамантів, і м'яка королівська мантія, зшита з рідкісного оксамиту. Аромат парфумованої води Tif Roses вартий чарівної жінки.

Багатограна композиція Taif Roses Осипає пелюстки екзотичної троянди, яку привезла з далекого Непалу, викупляє у п’яниці елегантні лілії та одурманщика, прикрашеного гвоздикою та жасмином, дасть вам величезний букет білих троянд — символ чистоти, грації та непорочності. Цей парфум був легкий і стійкий. У ньому переважає справжнє багатство, прикрашене дивною скромністю і простотою.

Парфюмована вода Montale Intense Roses Musk 100ml жіночий
Розкішна жінка — це скорочений опис жінки. У натовпі її легко впізнати, бо вона має виняткову грацію, королівську поставу і кілька зухвалих поглядів. У будь - якому віці вона завжди має багато поклонників. І нехай у неї в роду не було нікого з королівського роду, і навіть якщо вона працює простим менеджером - вона тримається так, що ті самі королі з казки самі вишиковуються в чергу перед цією неприступною красунею!

Її аромат — це Montale Intense Roses Muskяк королівська мантія. У стартовому акорді співає чуттєва нота троянди, яка ближче до розкриття перекликається з нотою ванілі, щоб підкреслити вашу жіночність, а фінальні ноти амбри та мускуса пристрасним, але стриманим переливом ставлять точку в цій парфумерній історії, щоб ви відчували істинну богиню!

Парфюмована вода Montale Aoud Roses Petals 100ml жіночий
Всі складові Montale Aoud Roses Petals мають природне походження, вони вдало доповнюють один одного і створюють приємний загадковий шарм, який плавно змінюється з часом. Верхні нотки представлені сморідними запахамигарду і стійкого мускусу, їх продовжує витончена і благородна сіра амбра. Фінальний акорд за удовою деревиною, яка надає ніжності і тепло всьому твориву. Ексклюзивний Монталь Уд і Лепестки Роз - володіє унікальною легкістю і водночас надає форми харизматичної та неординарності.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
7km_fashion
7km_fashion
Коломия
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари