Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода

280 грн
Опис

Гарне оформлення та чудовий купаж змісту роблять цей парфум ідеальним. Ви можете носити маленькі флакончики з собою кожен день або брати в подорожі, тому що вони не займуть багато місця і зручно будуть поміщатися у вашій сумочці, якого б розміру вона не була.

В парфумі містяться натуральні французькі ефірні олії, завдяки яким аромат тримається весь день, поступово розкриваючись і граючи різними нотами.

У чистому аромат Elizabeth Arden Green Tea свіже пахощі створює ілюзію занурення в прохолоду зеленого чаю. У ньому не відчувається гіркота, тому що вона, гармонійно відтінена іншими компонентами, стає ніжною і ледь відчутним.

Чудове поєднання ноток шкірки апельсина, лимона і бергамота, злегка розведені ароматом ревеню, освіжають і наповнюють енергією. Відчуття бадьорості надають мускус, гвоздика, жасмин, дубовий мох, амбра.
Грін Ті (Зелений Чай) від Елізабет Арден – це унікальний аромат, здатний акцентувати увагу оточуючих на індивідуальність своєї власниці і розкривати в ній лісову німфу, що чоловічі серця.
Жінка, яка хоче у вишуканому світлі розкрити свій багатий внутрішній світ, віддає перевагу аромат Elizabeth Arden – Green Tea!

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл
Продавець
alazarv5
alazarv5
Супер-продавець
Дрогобич
97% виконаних замовлень
Була

Схожі товари