Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Bogart jacques silver scent

650 грн -8% 600 грн
Опис

Свіжий, пікантний, мужній аромат Silver Scentмалює портрет сильного, зухвалого, незалежного, амбітного чоловіка, що випромінює впевненість і водночас ніжність. Делікатні, чуттєві мотиви привабливого букета чудово поєднуються з класичним костюмом, ненав'язливо підкреслюють елегантність свого героя, надають романтичних рис вечірньому образу.

Цю туалетну воду, що вийшла на ринок у 2006 році, Bogart Jacques адресував діяльним молодим хлопцям та самодостатнім, успішним джентльменам, які прагнуть йти в ногу з модою, але не бажають відмовлятися від класики. Деревна, східна композиція парфуму вносить у наш вируючий емоціями світ спокій і гармонію, захищає від стресів та життєвих негараздів.

Ігристий коктейль верхніх нот освіжає гіркуватими, гострими акордами апельсинового кольору та кислого лимона. У розкішному серці звучать м'ятні, пряні та трав'янисті переливи коріандру, герані, кардамону, доповнені смоляними, бальзамічними нюансами розмарину. Нотки мускатного горіха наповнюють звучання спокусливою гіркуватістю, лаванда обдаровує витонченою квітковою прохолодою. У бархатистому шлейфі чути фруктові тони екзотичного лічі, карамельний смак бобів тонка, насолода ветивера та тепло дерева тика.

Приємне враження довершує стильний сріблясто-чорний флакон, оздоблений логотипом бренду.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
melnichka81
melnichka81
Супер-продавець
Звенигородка
88% виконаних замовлень
Була