Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Спрей для тіла

349 грн
Опис

Відкрийте для себе унікальні аромати для кожного моменту та кожної своєї сторони вже сьогодні!

Парфумований зволожуючий спрей для тіла забезпечує зволоження і живлення шкіри 24 години. Цей засіб поєднує в собі якості догляду, лосьйону для тіла і парфумованої води.
Просто нанесіть його на шкіру і відчуйте цей спокусливий сексуальний дотик витонченого аромату!

Спрей дуже легко наноситься, швидко впитується, містить єкстракт алое і ромашки, які дбайливо доглядають за вашою шкірою. Плюс вітаміни-антиоксиданти Е і С роблять Вашу шкіру м'якою, ніжною і оксамитовою. При цьому неймовірно яскравий, романтичний, чуттєвий, приємний аромат зберегається з Вами протягом усього дня.

Багато дівчат, які вже обрали спрей VICTORIA'S SECRET, відгукуються про засіб позитивно і навіть захоплено. Особлива увага приділяється флакончику, який виготовлений із пластику, але у дорогому та вишуканому дизайні. Такий засіб можна подати як презент. Дівчата стверджують, що продукт має чудовий запах, який хочеться відчувати знову і знову. На відміну від парфуму, спрей не залишає по собі сильний і важкий шлейф. Запах відчувається на відстані витягнутої руки. Міст приносить задоволення не тільки володарці, а й оточуючим.

Тип аромату: Фруктові, Квіткові
Ноти аромату: Яблуко, Квітка Цереуса

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
0968153992
0968153992
Міжгір'я
71% виконаних замовлень
Була