Всі категорії
Додати товар

Парфумований спрей для тіла victorias secret bombshell 275 мл

255 грн -6% 240 грн
Опис

Це розкішний аромат, який ідеально підходить для тих, хто любить почуватися впевнено в будь-якій ситуації. Композиція створена для жінок, які вміють підкорювати чоловічі серця, але в душі залишаються романтичними та мрійливими натурами.
Зволожувальні якості засобу забезпечують природний блиск шкіри та надають їй м'якості. Екстракт алое вера в складі є природним антиоксидантом, який захищає епідерміс від передчасного старіння. Цей продукт — це вибухова суміш солодкого та соковитого фруктового акорду, яка миттєво покращить настрій, а також допоможе розслабитися, завдяки чуттєвим ноткам. Спрей не містить парабенів, спирту, олії, сульфатів і парафіну.

Особливості та склад
Якість спрею не залишає сумнівів! Він має унікальний склад, що дуже важливо. До нього входять такі компоненти:
Вітамінний комплекс.
Экстракт граната.
Олія виноградних кісточок.
Ефірна олія апельсина.
Саме завдяки цьому вдається досягти не тільки насиченого аромату, але й тривалої його дії. Спрей можна використовувати в будь-який час. Це дасть змогу легко та просто створити свій неповторний образ.
Ноти: Маракуя, Грейпфрут, Ананас, Танжерин, Полуниця, Півонія, Ванільна орхідея, Червоні ягоди, Жасмин, Конвалія, Мускус, Деревні ноти, Дубовий мох.
Перше, що відчувається в композиції — це свіжість, яка виникає завдяки яскравості ананаса та грейпфрута. Привабливість цитрусових ніби запрошує в подорож до тропічних лісів, де можемо насолодитися їх прихильністю, коли вони тільки починають розпускатися. Далі запах плавно переходить в акорди півонії, які дарують відчуття свята. Потім настає черга жасмину, чуттєвого та м'якого. І насамкінець композиції чутні нотки конвалії, які дарують відчуття спокою й умиротворення.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
polina_182021
polina_182021
Супер-продавець
Новоукраїнка
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари