Всі категорії
Додати товар

Чоловічі versace eros pour homme (версаче ерос пур хом) 65 мл

200 грн
Опис

Eros Versace - це аромат для чоловіків, він належить до групи фужерні. Eros випущений у 2012 році. Парфумер: Aurelien Guichard. Верхні ноти: М'ята, Зелене яблуко та Лимон; середні ноти: Боби тонка, Ambroxan та Герань; базові ноти: Мадагаскарська ваніль, Вірджинський кедр, Атласький кедр, Ветивер та Дубовий мох.

Суворий і водночас легкий аромат не містить у своєму складі зайвих інгредієнтів. Початкова нотка відкривається ефірними оліями бергамоту та неролі. За чудовим дуетом йдуть гіркий апельсиновий лист і цедра лимона. Така композиція має тонізуючий, бадьорий ефект і підійде для любителів цитрусових запахів.
Ви відчуєте неймовірний приплив сили та життєвої енергії. Далі розкриваються квіткові аромати червоної герані та блакитного гіацинту. Вони діє подібно до афродизіаку, розкриваючи вашу сексуальність і привабливість. Пряність мускатного горіха та благородного кедра змінюється інтонацією дерев'яного платана та бобів тонка. Приємний ансамбль Versace Pour Homme завершується шлейфом амбри та мускусу. Він підкреслить вашу чоловічу неповторність та харизму, вловлюючи всі відтінки настрою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Продавець
dsyla
dsyla
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?