Всі категорії
Додати товар

Чоловічі в стилі lacoste essential (лакост ессеншіал) 65 мл

200 грн
Опис

Essential Lacoste Fragrances — це аромат для чоловіків, він належить до групи дерев'яні фужерні. Essential випущений у 2005 році. Парфумер: Laurent Bruyere. Верхні ноти: Бергамот, Нирки чорної смородини, Лист томату та Танжерін; середні ноти: Роза та Перець; базові ноти: Пачулі та Сандал.

Колись великий майстер Мікеланджело Буонарроті сказав, що для того, щоб створити найпрекраснішу у світі скульптуру, потрібно просто взяти брилу мармуру та відсікти від неї все зайве. У цьому полягає секрет створення найпрекрасніших і найгармонійніших речей у різних галузях мистецтва. Не відійшли від правила та парфумери, коли працювали над чудовим ароматом Lacoste Essential для бренду Lacoste, який завжди намагається тримати марку.

Цей шедевр укладено у простий флакон, прикрашений об'ємним зображенням милого крокодила. Композиція Lacoste Essential не перевантажена, але дуже багатогранна. У ній немає нічого зайвого, а є цікава комбінація деревних та фужерних відтінків, легка, свіжа, що виражає волелюбність власника парфуму. Туалетна вода Lacoste Essential підійде тим чоловікам, які розуміються на ароматах.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dsyla
dsyla
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?