Всі категорії
Додати товар

Edt sanctuary spa eau de toilette 25ml

575 грн
Опис

✅ Sanctuary Spa - прекрасна англійська спа фірма. Хто пробував, оцінив. ✅ В мережі тисячі відгуків. Sanctuary Spa - це мережа люксових спа салонів у Великобританії з безліччю нагород, отриманих за їх чудову косметику по догляду. ✅ туалетна вода 25 мл ✅ Чуттєвий східний аромат від Sanctuary Spa Eau de Toilette являє собою витончену суміш свіжих екзотичних верхніх нот цитрусових і бергамота, які піднімають настрій і гармонують з м'якістю жасмину та ванілі. ✅ Пачулі, сандалове дерево надають цій ніжною туалетній воді тепле чуттєве післясмак, що додає стійке вираження витонченої елегантності та жіночності. ✅ Підходить для всіх типів шкіри. ✅ Як пахнуть священні духи? Верхні ноти: цитрусові і бергамот. Середні ноти: жасмин і ваніль Базові ноти: пачулі, сандалове дерево. ✅ виключно позитивні відгуки. ✅ вартість на ебей від 25 фунтів (1000 гривень) плюс вартість доставки з ЄС. ✅ батч-код на фото. ✅ Куплений у Великобританії. ✅ В наличии огромной ассортимент продукции Sanctuary Spa (включая шикарные подарочные наборы), спрашивайте, так как не всё успеваю выставлять на страничку.
👉 туалетная вода из личной огромной коллекции. Добавляю парфюмерию на сайт постепенно.
👉 вся парфюмерия редкая и в одном экземпляре.
👉 Только и исключительно оригинал, купленный мною в ЕС, в дьюти-фри, либо у надёжных и годами проверенных поставщиков из Англии и Германии (смотрите мои отзывы, все они как о продавце). Никаким «брокардам» и прочим интернет магазинам не доверяю от слова совсем.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю нової якісної європейської та американської косметикою, рідкісної і колекційної парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами по дуже приємним і демократичними цінами. 👉 Завжди з задоволенням відповім на всі питання, проконсультирую і допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-) ⛔️ Обмін не цікавий.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари