Всі категорії
Додати товар

Жіноча туалетна вода cacharel amor amor 100 мл

700 грн
Опис

Жіноча туалетна вода Amor Amor

100 мл

Amor Amor — яскравий, пронизувальний, смачний, майже викликає запах весни, маленька порція всепоглинаючого бажання і спокуси. Відкрийте  флакон цих парфумів і випустіть на волю хвилю яскравих почуттів і щирих відчуттів! Будьте готові зійти з розуму від чарівних почуттів. Пристрасний і азартний квітково-фруктовий аромат, як  втілення найпершого ніжного поцілунку, невмілої спокуси та справжньої спокуси.

Розв'яжіть випробувати дію цього дивовижного коктейлю із соковитого мандарина, ванілі та жасмину! Яскраво підкреслена нотка дикої троянди, символ пекучої пристрасті та поглинаючого кохання. Темпераментний, пристрасний, одурманювальний, цей ароматний шедевр приваблює  увагу найбільш палких спокусників. Amor Amor подарує власниці відчуття нескінченного щастя й блаженства, а залишений шлейф ще довго дивуватиме, розбурхуватиме й захоплюватиме перехожих. 

  Рушайте своїм відчуттям разом з Amor Amor. Станьте справжньою богинею в домашніх умовах і для колег на роботі, нехай цей незвичайний аромат підвищить ваш темперамент і пристрасть до хмар.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари