Всі категорії
Додати товар

L'occitane premium advent calendar 2023/24 різдвяний адвент календар локсітан франція

6999 грн
Опис

Новий, запакований. Франція.

Ідеальний подарунок в преміум дизайні до Різдва та Нового року, який містить 24 найпопулярніших засобів по догляду за тілом та обличчям.

Напередодні Різдва та Нового року, L'Occitane подібно казковому Пер Ноелю (французькому Дідові Морозу або Санта Клаусу) дивує нас сюрпризами та подарунками. Видання адвент-календаря від L'Occitane перед новорічними святами стало доброю традицією, яку полюбили по всьому світу шанувальники Провансу. Ідеальний подарунок в преміум дизайні до Різдва та Нового року, який містить 24 найпопулярніших засобів по догляду за тілом та обличчям.

Перший адвент-календар з'явився в середині XIX століття. Маленький хлопчик з нетерпінням чекаючи Різдво, кожен день у мами питав, коли настане свято, і мама кожен день до Різдва прикріплювала по одній цукерці до листівки, тим самим наближаючи свята. Перші адвент-календарі були зроблені своїми руками. Слово «адвент» походить від латинського «adventus» (очікування, прихід), тобто це період очікування та приготування до якогось важливого моменту, який неодмінно скоро відбудеться.

Період Адвенту в Провансі починається з початку грудня. Протягом усього місяця грудня Прованс - це казковий та чарівний світ. Тут з року в рік слідують найстародавнішнім звичаям. Однією з традицій є різдвяні ярмарки та ринки в період усього Адвенту. Найвідомішим в Провансі є різдвяний ринок в Авіньйоні. Тут можна придбати своїм близьким подарунки в традиційному прованському стилі: розписні глиняні фігурки сантони (santons), різдвяні декорації, свічки, прованські тканини, а також традиційні прованські солодощі. Замість різдвяних вертепів - інсталяції немовляти Ісуса, Йосифа та Марії, які популярні у всіх регіонах Франції, в Провансі скрізь зустрічаються інсталяції santons. Сантони (santons), що в перекладі означає «маленькі святі» - маленькі глиняні розписні фігурки простих жителів Провансу: пекарів, робочих, селян, ткачів та т.д., які уособлюють собою простих людей, які схиляються перед немовлям Ісусом народженого в хліву, а не в багатому палаці. Ця традиція бере свій початок після Французької Революції, коли релігія була повністю відокремлена від держави, а жителі Провансу продовжували вірити в Бога, але вже без релігійного впливу та панування «святих» клерків, які живуть розкішним життям, яке відрізняється від життя простих людей Провансу та життя самого Ісуса. Кульмінацією Адвенту - приготування до Різдва, є велика вечеря (Le gros souper) 24 грудня, на який гостям подають пісні страви. Завершується велика вечеря частуванням тринадцяти десертів, які символізують 12 апостолів та Ісуса Христа.

Жителі Провансу ретельно готуються задовго до настання Різдва та Нового року. Найважливішим в приготуванні до свята звичайно ж є придбання подарунків для своїх рідних, близьких, сусідів, колег та коханих. Прислухаємося до доброї традиції жителів Провансу та підготуємося до зустрічі Різдва та Нового року заздалегідь.

L'Occitane в 2023 році підготував унікальне преміум видання адвент-календарю краси, в який входить 24 подарунка-сюрпризу, найпопулярніших засобів по догляду за тілом та Гель для душу Колекція Забуті Квіти Запашний Буркун 75 мл, бальзам для тіла Мигдаль 100 мл, олія для душу Каріте 35 мл, бальзам для очей Дорогоцінний Безсмертник 4 мл, емульсія Дорогоціниий Безсмертник 10 мл, піна для умивання Божественний Безсмертник 14 мл, олія для для нігтів і кутикули 7,5 мл, крем для рук Мигдаль 10 мл, пилочка для нігтів, тонік Дорогоцінний Безсмертник 30 мл, туалетна вода Вербена 7,5 мл, мило Каріте-Молоко 25гр, туалетна вода Вишневий Цвіт 7,5 мл, шампунь Аромакологія 35 мл, заспокійливі патчі під очі 1,5 г, сироватка Біла Королева 4 мл, міцелярний шампунь Баланс Ніжності 35 мл, куб для ванни, крем для рук Османтус 10 мл, крем для обличчя Божественний Безсмертник 4 мл, крем для рук Каріте 30 мл, Кондиціонер Аромакологія 35 мл, сироватка Нічне Відновленне 5 мл, тканева маска Біла Королева 20 гр.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?