Всі категорії
Додати товар

Набір зменшувальний почервоніння dr.jart+ cicapair tiger grass re.pair color...

875 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

1250 грн
Опис

Dr.Jart+, що ґрунтується на передових корейських технологіях догляду за шкірою, пропонує ріг достатку балансувальних шкіри, ультраціонувальних формул, серед яких заспокійлива (і відома в TikTok!) серія Cicapair займає центральне місце. Зволожувальне, що зменшує почервоніння, зміцнює шкіру та знімає подразнення — все в одному базовому наборі. Cicapair Your First Trial Kit містить у собі 49 Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment du, Pro Cicapair Tiger Grass Re.Pair Serum free іdu Cicapair Tiger Grass Re.Pair Cream if.

Об'єднує трьох героїв Dr.Jart+, набір Cicapair Your First Trial Kit є обов'язковим для всіх, хто страждає від легкого подразнення або почервоніння шкіри. Він містить у собі 59 Cicapair Tiger для корекції кольору Cicapair Tiger Grass one 15 мл, 74 Cicapair Tiger Grass Re.Pair Serum ction 5 мл і 192 Cicapair Tiger Grass Re.Pair Cream центр 10 мл

Засіб Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment, створений для вирівнювання тону та поліпшення кольору обличчя, являє собою універсальний коригувальний засіб, який вирівнює колір обличчя, приховує плями та зменшує почервоніння, надаючи вашій шкірі найкращий вигляд. Він діє як фізичний бар'єр проти шкідливих агресорів довкілля, змінюючи колір від приглушеного зеленого до ніжного бежевого відтінку та пом'якшуючи колір обличчя безліччю ультрапоживних інгредієнтів. Сироватка Cicapair Tiger Grass Re.Pair містить протизапальну центелу азійську, змішану з зміцнювальним рослинним комплексом, який не тільки заспокоює шкіру, але й прискорює процес загоєння та зміцнює захисний бар'єр шкіри. Крем Cicapair Tiger Grass Re.Pair забезпечує дозу ультрапоживної вологи, а його м'яка та масляниста текстура плавно вбирається в шкіру, полегшуючи дискомфорт і подразнення завдяки амортизувальному зволожувальному шару.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари