Всі категорії
Додати товар

Нефрит натуральний ролик+гуаша скребок пов'язка для волосся у коробці probeauty

315 грн -10% 285 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Набір з натурального каменю нефрит ролик масажер двосторонній + скребок Гуаша в комплекті з пов'язкою на голову для волосся у картоновій крафт коробці з декоративним оформленням. Ви можете додати до набору будь який засіб для догляду за шкірою, дивіться всі товари профілю)
Чудовий набір підійде для особистого використання або стане в нагоді як корисний подарунок:
- Нефритовий ролик та скребок Гуаша допомагає одночасно зняти напругу з м'язів обличчя, покращити лімфоток та освіжити шкіру. Для домашнього догляду та самомасажу - саме те, що потрібно. Увечері приємно розслабити м'язи обличчя та шиї, а вранці розігнати мікроциркуляцію крові та зарядитися енергією. Усього хвилина масажу принесе велику користь. Лімфодренажний масаж допомагає прибрати набряки, опрацьовує акупунктурні точки, впливає на м'язи, стимулюючи їх та підтягуючи контури обличчя. Масаж натуральним каменем знімає напругу в м'язах щелепи та шиї, освіжає та охолоджує шкіру. Це ідеальне доповнення до ранкового та вечірнього догляду. Натуральний камінь: нефритовий скребок не створює статичну електрику, довговічний та простий. Цілком гладкий і прохолодний - лише приємні відчуття. Використовуйте доглядові косметичні засоби, такі як сироватка, тоніки, есенції з зволожуючими компонентами, і масаж принесе ще більше користі і Ваша шкіра сяятиме здоров'ям!* Відтінок натурального нефриту буває від світлішого до темного і може відрізнятися від фото в лоті, т.к. натуральний камінь не може бути ідентичним у різних виробах. Також розміри та форма масажерів може трохи відрізнятися.
-Стильна пов'язка на голову в стилі Pin-Up для фіксації та захисту волосся під час косметичних процедур або домашніх справ. Підходить для використання у ванній кімнаті, для сну та інших ситуацій. Різні кольори на вибір, уточнюйте.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?