Всі категорії
Додати товар

Подарунковий бокс натуральної косметики "магія ночі". масажна свічка, сіль для ванни,...

610 грн
Опис

Набір натуральної косметики ручної роботи для чуттєвого настрою! 

У наборі представлені:

Масажна свічка “Магія ночі”, 60 мл. Для масажу та догляду за шкірою. Масажна свічка з афродизіаками ідеальна для чуттєвого масажу. Запаліть свічку, і кімната наповниться збудливим ароматом афродизіаків. Ефірна олія іланг-ілангу сприяє гармонійності у відносинах, допомагає розслабитись, підвищує бажання і потяг. Олія сандалу чудово доповнює і ідеально поєднується з іланг-ілангом - тонкий, вишуканий, досить терпкий, туманний аромат створить романтичний настрій, розкріпачить і розслабить.Крім приємного масажу, свічка має ефект арома-терапії: Склад: соєвий віск, кокосова олія нерафінована, олія какао нерафінована, олія Ши (каріте) нерафінована, оліяо авокадо, олія жожоба нерафінована, мигдальна олія, вітамін Е, ефірні олії іланг-ілангу і сандалового дерева..

Гліцеринова сіль для ванни “Цитрусовий бум” - знімає напругу, має розслаблюючу дію і оздоровчий ефект, пом'якшує і покращує стан шкіри. Склад: морська сіль; сода; кукурудзяний крохмаль; гліцерин; ефірні олії: апельсинова, лимонна, грейпфрутова, бергамотова; мінеральний пігмент. 330г

100% натуральне мило з нуля з амінокислотами шовку та олією Ши. Чудово очищує, не сушить шкіру, має регенеруючі, зволожуючі та пом'якшуючі властивості. Склад: омилені олії: пальмова, пальмоядрова, кокосова, оливкова, рицинова, мигдальна, олія Ши (каріте); лимонна кислота; шовкові кокони; аромакомпозиція; мінеральні пігменти. 100г (Малюнок та колір мила може відрізнятись від фото)

Еко-пакування: крафтова коробка з наповнювачем із натуральної деревної стружки; стрічка.

Якщо у Вас є бажання замінити якусь позицію в наборі на іншу з нашого асортименту, будь ласка, пишіть в коментарі до замовлення, ми зв’яжемося з Вами та підберемо варіант для ідеального подарунку.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?