Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Українский патріотичний подарунковий бьюті бокс

1499 грн
Опис

Новий Ukrainian б’юті бокс для Ukrainian girls! 🇺🇦
Все, що ти отримуєш у цьому боксі пронизане духом українських степів, дерев, ніжних українських рук. Він створений для тебе, girl.

Що тут:

- ДЕРЕВ‘ЯНИЙ ГУА-ША. Особливий гуа-ша, створений з українських дерев. Шкірі буде дуже м‘яко, приємно. Ніби ти в Карпатах, ніжно нахилилася до мудрого дуба.

- АЛЬГІНАТНА МАСКА З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ 100 г. Буквально оживляє суху шкіру, утримує вологу за рахунок гіалуронової кислоти. Забуваєш пити воду? Тоді це для тебе!

- АЛЬГІНАТНА МАСКА З ЕКСТРАКТОМ ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ ТА АЛОЄ ВЕРА 20 г. Альгінати, що отримуються з водоростей, вміють доставляти вологу до найглибших шарів шкіри а екстракт зеленого чаю — “вимиває” бруд з пор, заспокоює сальні залози й позбавляє від жирного блиску, зменшує запалення

- АЛЬГІНАТНА МАСКА З З КОЛАГЕНОМ ТА ЕЛАСТИНОМ 20г. Пів години, й стратегічний запас дрібних молекул колагену вже доставлено до найглибших шарів дерми для цілодобової підтримки та захисту у найскладніших ситуаціях.

- КОКОСОВЕ МАСЛО. Воно таке, що після використання з гарячою ванною, тобі більше не потрібно буде нічого, піймаєш Дзен. А потім захочеш сама себе з‘їсти.

- АРОМАТИЧНА СВІЧКА. Вишня, вершковий ром, горіх – реанімує почуття не гірше психолога. Неможливо описати, треба почути 💔

Такий собі набір реанімації твого сердечка в такий час ✨

Та ще й за якою привабливою ціною!

Весь цей приголомшливий набір коштуватиме для тебе лише 1499 гривень Кожна людина на світі має любити себе. І якщо ти — саме така людина, хочемо бути з тобою на одній хвилі. Асоціюватись з любов'ю. BlackTouch = one love!

Й у надзвичайному пакуванні

Якщо дозволяти собі найкраще, то хай воно буде таким на 100%. От ми й створили бокс, що унікальний не лише нашими авторськими гаджетами, а й пакуванням. Для кожного предмету створити спеціальні святкові пояски — просто відкривши коробку, ти вже відчуєш святковий настрій й нашу любов до кожної клієнтки (сподіваємось!). Й пройшли цілий складний квест, аби створити головну його окрасу — авторський малюнок, створений на 3D-принтері.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари