Всі категорії
Додати товар

Middle set “ зимова троянда”

450 грн
Опис

Склад набору:

Натуральне мило ручної роботи з червоною глиною та ароматом троянди 105 грам
Соєва свічка у кашпо у вигляді квітки, декорована бутонами чайної троянди, аромат затишний зимовий святковий: апельсин + кориця. Горить гарно 7-8 годин.
Натуральний парфум із ароматом садової троянди. Аромат оксамитовий, насичений, теплий із цікавими ніжними півтонами. 10 мл
Гіпсове саше у вигляді ялинкової іграшки.
Новорічна листівка з побажаннями
Біла коробка
Крафтовий пакет

Рослинне мило з червоною глиною та ароматом садової троянди 105 грам (виготовлено з нуля холодним способом). Мило має легкий скрабуючий ефект, ніжно очищає шкіру, не пересушуючи її. Ви будете в захваті від аромату та ніжної пінки! Склад: омилені олії кокосу, оливи, мигдалю, пальми, рицинова олія, червона глина, ефірні олії троянди, червоного перцю, гвоздики, ветівера.

Свічка ручної роботи створить для вас затишну святкову атмосферу. Декор із сухоцвітів унікальний та неповторний для кожної свічки. Соєвий віск на 100% рослинний, горить довго та красиво, не виділяючи шкідливих речовин.

Парфуми з ароматом садової троянди, оксамитовий, насичений, теплий з цікавими ніжними півтонами. Аромат діє як афродизіак, розкриває чуттєвість та жіночий початок. Гармонізує та піднімає настрій. Склад: олія жожоба, ефірні олії: троянди, червоного перцю, гвоздики, ветивера, бутони чайної троянди.

Гіпсове саше стане чудовим декором для зимових свят. А також джерелом аромату. Нанесіть на гіпсове саші кілька крапель вашої улюбленої ефірної олії. Гіпс швидко вбере його, а потім повільно віддаватиме аромат, освіжаючи і насичуючи повітря в приміщенні.

Листівка з душевними побажаннями, як без них у ці казкові зимові свята.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?