Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір оганічної косметики

475 грн
Опис

Подарунковий набір:"Зимова свіжість"

Його точно оцінять любителі свіжих ароматів, але якщо забажаєте, то такий самий можно зробити у солодкому варіанті, все за бажанням клієнта 🤗.

Ітак він складається з чудових 5 позицій, які точно піднімуть настрій та подарують свято тому, хто його отримає.

1. Мило сніжинка з олійкою макадаміі та неймовірним ароматом гуави, - цікавий, свіжий, тропічний. Гарно очистить шкіру, не викликая сухості та подразнень.

2. Неймовірно крутий скраб для тіла, в нього дійсно по королевському багатий склад, це морська сіль 🌊, цукор, мелена кава, суміш олій оливи, кокоса, макадаміі, ефірні олійки та СО2 екстракт червоного перцю 🌶. З такими компонентами він дійсно ефективно працює на проблемних ділянках.

3. Бельді для очищения обличчя, це секретний засіб для очищення шкіри обличчя. Це м'яке пастоподібне мило на основі олій макадаміі, оливи та мигдалю, яке чудово очищує, пом'якшує та освіжає шкіру.

4. Дві чудових бомби для 🛁. З морською сіллю, магнієм, олійкою макадаміі, - бомбочка це завжди гарний спосіб зняти стрес, розлабитись, відчути повний релакс навіть у себе вдома, а потім насолоджуватись чистою, м'якою та ніжною шкірою.
Дополнительные характеристики:
Пол: Женский

Товар под заказ

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?