Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір для обличчя helloskin dr botanicals mudmasky perricone є avant

2000 грн

розпродаж до 11 Травень

1400 грн
Опис

Вартість наповнення 125 фунтів (приблизно 6200 грн)

Очисний антиоксидантний гель avant skincare blue volcanic stone
Наш м'який, не висушувальний очисний засіб для обличчя, відзначений нагородою Women&Home Clever Skincare Awards 2022 — «Найкращий очисний засіб для жирної шкіри», покликаний легко видалити надлишки олії, бруду та макіяжу, не залишаючи на шкірі відчуття жиру надмірного впливу. Очисний і антиоксидантний гель Blue Volcanic Stone, що містить коктейль з антибактеріальних, протизапальних і антиоксидантних екстрактів, як-от саліцилова кислота та вітамін Е, допомагає запобігти висипанню та заспокоїти подразнення. Ідеальний перший крок у вашому режимі догляду за шкірою.

М'який гель, що не висушує, легко видаляє надлишки олії, бруду та макіяжу, не залишаючи водночас відчуття пересихання шкіри. Очисний гель Blue Volcanic Stone Purifying & Antioxydising Cleansing Gel, що містить коктейль з антибактеріальних, протизапальних і антиоксидантних екстрактів, допомагає запобігти висипанню та заспокоїти подразнення. Ідеальний перший крок у вашому режимі догляду за шкірою.

Зволожувальна сироватка для обличчя perricone — high potency hyaluronic intensive hydrating serum
7.5 мл

Якщо ваша шкіра страждає на сухість, втрату об'єму, в'ялість і тьмяний вигляд, ця зволожувальна сироватка для обличчя від бренда Perricone MD стане вашим надійним союзником у щоденному догляді. Її унікальна формула містить 4 форми та 2 будівельні блоки гіалуронової кислоти, які миттєво відновлюють необхідний рівень вологи. У результаті шкіра стає помітно гладкою, пружною та підтягнутою. Завдяки швидкому вбиранню сироватка швидко та надовго відновлює гідробаланс, підвищує м'якість і гладкість, зменшує появу тонких ліній і зморшок, а також повертається здоровий і молодий вигляд.

2 в 1 сироватка + зволожувальний крем mudmasky serum-infused moisturizer
Попрощайтеся з трудомісткими ритуалами догляду за шкірою й попшивайте спрощену процедуру з першим у світі зволожувальним кремом із сироваткою 2-в-1. Це багатозадачне диво поєднує в собі переваги фруктів, легких олій і сироватки, що підвищує рівень колагену, — і все це в одному флаконі!
Наші французькі вчені розробили некомедогенну формулу, за допомогою якої ви зможете попрощатися із сухістю, старінням і тьмяністю шкіри, одночасно покращуючи еластичність шкіри лише за 18 днів. Без додавання ароматизаторів і сертифікованої чистотою від понад 1000 хімікатів!

ПРОТИВ СТДАРЕННЯ
Унікальна суміш легких олій класу А, ретельно відібраних за їхню чудову якість і виняткові омолоджувальні властивості. Щоб ще більше підвищити його ефективність, ми додали до нього багатий на поживні речовини сік листя відомої рослини Алое Вера. Разом ці інгредієнти гармонійно живлять і омолоджують шкіру, мінімізуючи появу тонких ліній і зморшок.
ЗВОЛОЖЕННЯ
Багате джерело натуральних антиоксидантів і вітамінів, які разом оживляють вашу шкіру. Його поживні властивості допомагають відновити та підтримувати оптимальний рівень зволоження, роблячи колір обличчя пружним і сяйним.

Оновлювальний скраб для обличчя coffee superfood renewing facial exfoliator dr botanicals
Робить шкіру м'якою та сяйною.
Глибоко очищає забруднення й очищає пори.
Робить шкіру яскравою та зволоженою
Наш відлущувальний скраб для обличчя Coffee Superfood — це ніжний, але ефективний продукт, який видаляє змертвілі клітини шкіри, надаючи їй м'який і сяйливий колір обличчя. Насичений протизапальними інгредієнтами та розгладжувальними шкіру фруктовими екстрактами, він глибоко очищає забруднення й очищає пори, залишаючи шкіру сяйливою та зволоженою. Досягніть здорового та сяйного кольору обличчя за допомогою цього натурального ексфоліанту.

Гідрогелеві патчі для очей helloskin hydrogel eye masks duo
Втомилися від тьмяних, подразнених, стомлених очей? Наші гідрогелеві маски для очей ідеально підходять для омолодження втомлених очей вранці або ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize