Всі категорії
Додати товар

Класичний віск для депіляції biowet, 250 г

179 грн
Опис

Практичний віск для шугарингу миттєво й без жодного болю позбавить навіть малесеньких волосків. Він м’яко видалить ороговілі клітини епідермісу, лишаючи шкіру гладенькою та шовковистою на дотик.

Підходить для всіх частин тіла та будь-якого типу шкіри.

Використовується після нагрівання.

Не містить шкідливих для здоров‘я речовин.

Застосування: Для зовнішнього використання нагріти віск протягом 10-15 хвилин у ємності з водою, тримаючи кришку щільно закритою, поки віск не розтане. Перед нанесенням переконатися, що віск має температуру, яка дозволяє нанести його на шкіру тіла без ризику отримати опіки. Взяти необхідну кількість воску, розтягнути та зібрати його кілька разів, як жувальну гумку, доки він не стане яскраво-жовтого кольору. Для досягнення найкращого результату ділянка для депіляції має бути сухою та чистою. Розподілити віск по шкірі в напрямку росту волосся, після чого швидко зняти одним різким рухом проти росту волосся. Після завершення депіляції промити шкіру теплою водою.

Застереження: Зберігати за кімнатної температури. Тримати подалі від дітей. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад: Сахароза, вода.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи