Всі категорії
Додати товар

Гель для гоління

150 грн
Опис

🆕... А ми повторюємо серію новинок для чоловіків))🧔🌱
Цього разу це натуральний гель для гоління🪒🚿
🪒Гель для гоління має стійку текстуру, не розпливається, не тече, легко відділяється від загальної кількості невеликими порціями.
🪒У складі гелю є➡️ д-пантенол, який пом'якшує, зволожує шкіру, знімає запалення й подразнення шкіри; ➡️алантоїн, який можна часто побачити у формулах чоловічих засобів для гоління — він заспокоює подразнену бритвою шкіру та допомагає загоєнню ранок. Отже, переважно в косметиці він відіграє роль компонента, який прискорює регенерацію шкіри у разі ушкоджень, знімає свербіж і подразнення.
➡️ екстракт евкаліпта, який стабілізує роботу сальних залоз, тонізує шкіру, надає їй здорового вигляду, бореться із запальними процесами та подразненнями.
🪒Інші переваги гелю для гоління: ➡️Бритва під впливом гелю ковзає обличчям легко. Особливо це актуально для власників ніжної, чутливої шкіри. ➡️Гель прозорий за кольором, тому під ним добре видно недобрі ділянки. ➡️Підходить для шкіри, на якій уже є запалення.
➡️Гель економний у витрачанні. Його потрібно в рази менше, ніж піни. Це чимала перевага для чоловіків, які змушені голитися часто. ➡️Продукт легко змивається з обличчя водою, часто шкіру не треба додатково зволожувати

💰 Цена: 100 мл - 150 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари