Всі категорії
Додати товар

Salve for cracked — мазь проти тріщин gehwol 125 мл (schrunden-salbe)

650 грн
Опис

Опис
Мазь проти тріщин Геволь (Salve for cracked skin Gehwol) призначена для загоєння тріщин на п'ятах та інших ділянках шкіри ніг, а також рук. Основна дія мазі спрямована на пом'якшення потрісканої шкіри, схильної до сухості.

Основу Мазі проти тріщин становлять спеціальне мило (рицинолеат калію) і поживні жири, а ефірні олії, бісабол і пантенол, що входять до складу, ефективно загоюють тріщини та рани, захищаючи шкіру ніг від зовнішнього середовища. Екстракти евкаліпта, лаванди, розмарину стимулюють кровообіг, а камфора та ментол у складі мазі чудово охолоджують і освіжають.

Застосування

Мазь проти тріщин застосовується 2-тижневим курсом: щодня 1 або 2 рази на наносити, ретельно масуючи, на потріскачу шкіру, залишки можна зняти серветкою.
Потім досить наносити Мазь на проблемні ділянки раз на тиждень після ванночки для ніг Геволь і одягати шкарпетки на кілька годин. Після процедури стопи ніг стають дуже м'якими, поступово сходить огрубіла шкіра.
Після закінчення курсу для підтримки ефекту бажано використовувати зволожувальний крем Геволь Авокадо або Блакитний бальзам.

Продукт пройшов дерматологічні випробування.
Підходить для діабетичної стопи.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bovinvn
bovinvn
Супер-продавець
Харків
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари