Всі категорії
Додати товар

Бальзам для п'яточок "відновлення та живлення"

175 грн
Опис

Літо — час вдягати відкрите взуття! А ваші ніжки готові?

Представляємо вам бальзам для п'яточок з маслом ши, оліями шипшини та обліпихи, корисними екстрактами, вітамінами та ефірами.

Ці компоненти:
🔺Лагідно зволожать загрубілу шкіру на стопах та п'ятах;
🔺Наповнять її корисними вітамінами та мікроелементами;
🔺Захистять від втрати вологи та негативного впливу навколишнього середовища;
🔺Позбавлять від тріщин та загрубілостей.

Для найкращого результату рекомендуємо нанести бальзам перед сном, і вдягти бавовняні шкарпетки🥰

Об'єм — 50 мл

Склад: Масло ши, олія солодкого мигдалю, олія авокадо, олія рицини, олія шипшини, олія обліпихи, канделільський віск, соєвий віск, віск лаванди, Д-пантенол, вітамін А, вітамін Е, СО2 екстракт зародків пшениці, СО2 екстракт вівса, СО2 екстракт кінського каштану, СО2 екстракт хвощу, СО2 екстракт календули, ефірні олії лаванди, сандалу та троянди.

Зверніть увагу! Вся наша продукція зроблена вручну, тому колір засобу може відрізнятися від того, що ви бачите на фотографії.

Спосіб використання: Невелику кількість засобу нанести на шкіру ніг масажними рухами; залишити на кілька хвилин для поглинання. для кращого ефекту рекомендуємо наносити на ніч і вдягати бавовняні шкарпетки.

Умови зберігання: Бажано уникати потрапляння прямих сонячних променів. Тримати в місцях, недоступних для дітей.

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари