Всі категорії
Додати товар

Набір для ніг mr.scrubber perfect legs (скраб для ніг, 200 мл + гель для ніг та стоп, 200 мл)

468 грн
Опис

Косметика ОРИГІНАЛ.

Набір для ніг Mr.Scrubber Perfect Legs (скраб для ніг, 200 мл + гель для ніг та стоп, 200 мл)

Набір Perfect Legs українського бренду Mr.Scrubber миттєво усувають втому, набряки, тяжкість у ногах. Спеціально підібрані, схвалені родами, засоби пом'якшують і розгладжують шкіру, усувають сухість, лущення та свербіж, покращують кровообіг та прискорюють рух лімфи.

У набір входить:

Скраб Foot Professional Care, 200мл. Його основні компоненти – найдрібніший перліт та частинки вулканічної пемзи. Скраб делікатно відлущує шар клітин, що ороговіли, паралельно розгладжує шкіру стоп, пом'якшує її, запобігає появі натоптишів і забезпечує відчуття легкості в ногах.
Гель для масажу ніг Foot Professional Care, 200мл. Завдяки ментолу та витяжці з кінського каштану він заспокоює натруджену шкіру ніг, освіжає, дезодорує та усуває відчуття втоми. Гель запобігає розвитку судинної зірочки, покращує струм крові та лімфи, усуває набряклість, зволожує, пом'якшує та розгладжує шкіру.
Продукти виготовлені та сертифіковані в Україні без тестування на тваринах, а також пройшли нотифікацію у Європі.

Доглядаючи за стопами, не забувайте і про нігті. Для пом'якшення та зволоження кутикули та зміцнення нігтів використовуйте антибактеріальну олію бренду Mr.Scrubber.

Масажний гель для ніг та стоп: нанести на суху очищену шкіру ніг масажними рухами.
Скраб для ніг: нанести скраб на суху шкіру стоп масажними рухами, приділяючи увагу проблемним зонам. Змити теплою водою без мила і на суху шкіру нанести зволожуючий крем. Застосовувати двічі/тричі на тиждень.

Характиристики

Бренд: Mr.Scrubber
Країна виробництва: Україна
Вид: Гель для ніг, Набір, Скраб для ніг
Клас: Натуральна, Не тестується на тваринах
Вікова категорія: 18+
Час застосування: Універсальне
Призначення: Розгладжування, Зм'якшення, Зволоження
Тип шкіри: Для сухий
Масажний гель для ніг і стоп: Aqua, Mentha Piperita (Peppermint) Flower/Leaf/Stem Water, Menthol, SC-CO2 Aesculus hippocastanum Extract, Matricaria Chamomilla Flower Extract, Panthenol, Allantoin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oaf , Menthol, Aloe Barbadensis Leaf [CO2] Extract, Fragrance (Parfum), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Propylene Glycol, Color0
Скраб для ніг: Aqua, Perlite, Pumice Ground Powder, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, SC-CO2 Hypericum perforatum Extract, CO2 Amaranthus cruentus Seed Extract, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Acrylates , Polysorbate-80, Fragrance (Parfum), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Colorant (CI 19140, CI 42090).
Об `єм: 400 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл