Всі категорії
Додати товар

Свічка для рук

170 грн
Опис

Масажна свічка - це спосіб захисту шкіри рук в осінньо-зимовий період, коли вона найбільше піддається впливам зовнішнього середовища. Свічка має в своєму складі натуральні компоненти, які інтенсивно доглядають за вашими руками. Масло Ши сприяє відновленню клітин шкіри та утворенню колагену, повертає шкірі еластичність та пружність, пришвидшує загоєнню ран та шрамів, діє як захисний щит від холоду та вологості. Кокосова олія інтенсивно зволожує шкіру, пом'якшує її та прискорює регенерацію тканин. Олія авокадо глибоко проникає в шкіру, зволожує та омолоджує її. Багате лецитином, вітамінами А, B, D, E, H, K, пальмітиновою кислотою, насиченими і мононенасиченими жирними кислотами.
Температура плавлення соєвого воску 51-55°. Така температура є приємною та безпечною для шкіри рук та не призведе до опіків.
Аромати:
- іланг-іланг
- мигдаль
- апельсин, ваніль, манго
- маршмелллоу
- праліне з ваніллю
Склад:
Натуральний соєвий віск
Олія авокадо
Кокосова олія
Олія Ши
Ефірні олії
Вітаміни А та Е
Запашка
Об'єм: 30 мл
Термін придатності: 12 місяців
Використання: запаліть свічку приблизно хвилин на 3-5, дочекайтеся, поки розтане й перетвориться на олію, дайте їй охолонути кілька хвилин, а потім повільно виливайте теплий віск на тіло та починайте робити масаж.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?