Всі категорії
Додати товар

Clinique крем для рук і кутикули відновлюючий

235 грн -24% 180 грн
Опис

Руки - це візитна картка жінки, яка розповість про її стиль життя та ставлення до самої себе. Чоловіки звертають увагу не тільки на гарну фігуру і привабливе обличчя, руки теж потрапляють у їхнє поле зору. Для доглянутої і здорової шкіри рук варто обрати косметичний засіб, здатний дбати й захищати 24 години на добу.

Американський бренд Clinique, відомий своїми високоефективними продуктами для догляду за обличчям, створив для своїх шанувальниць унікальний засіб для краси рук - Deep Comfort Hand and Cuticle Cream. Відновлювальний крем для рук і кутикули зволожує, розгладжує і живить шкіру. Руки, шкіра яких із часом стає в'ялою і сухою, можуть видавати вік жінки, а то й додавати кілька років. Тепер із Deep Comfort Hand and Cuticle Cream усе по-іншому - шкіра шовковиста й досить зволожена.

Крем живить клітини шкіри корисними мінералами й вітамінами, захищає від негативного впливу ультрафіолетових променів і зовнішнього агресивного середовища.

Зручна і практична упаковка дозволяє носити із собою відновлювальний крем скрізь. Ніжна консистенція Deep Comfort Hand and Cuticle Cream швидко вбирається й не залишає липкості на руках.
Обʼєм 30мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари