Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Крем для рук з ланоліном

140 грн
Опис

Розповідати, який крем хороший, корисний і т д - не буду. Чи не в моєму стилі. Моя позиція така- один раз спробуй і вирішуй: підходить тобі чи ні! Ось тільки є питання один - чим ви керуєтеся, обираючи для себе крем? Гучним ім'ям фірми-виробника? Або красивою упаковкою і незвичайним дизайном? Заявленим «натуральним» складом? Найчастіше, косметичні продукти, що поєднують в собі всі ці якості, стоять значні суми. По можливості, ми намагаємося придбати крем подорожче, сподіваючись на кращу якість. Але спробуйте приділити уваги не упаковці, а саме складу, хоч одним оком глянути на терміни зберігання.

Русский

Украинский

Konsistentsiya krema mgnovenno pronikayet v epidermis, okazyvaya effektivnoye uvlazhneniye i ne ostavlyaya nepriyatnoy plenki na yego poverkhnosti. Blagodarya pitatel'nomu sostavu sredstvo kachestvenno ustranyayet sukhost' i shelusheniye, delayet kozhu neveroyatno gladkoy i uprugoy. Priyatnoy osobennost'yu krema yavlyayetsya yeshche i yego universal'nost', poskol'ku nanosit' sredstvo mozhno takzhe i na nogtevuyu plastinu dlya smyagcheniya kutikuly pered protseduroy manikyura.

Консистенція крему миттєво проникає в епідерміс, надаючи ефективне зволоження і не залишаючи неприємною плівки на його поверхні. Завдяки живильному складу засіб якісно усуває сухість і лущення, робить шкіру неймовірно гладкою і пружною. Приємною особливістю крему є ще і його універсальність, оскільки наносити засіб можна також і на нігтьову пластину для пом'якшення кутикули перед процедурою манікюру.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари