Всі категорії
Додати товар

Парфумований крем для рук thalia "квітуча камелія", 60 мл

169 грн
Опис

220322

Формула крему THALIA містить олію ши та вітамін Е, завдяки чому чинить сильний зволожуючий ефект на шкіру рук протягом усього дня.

Легка текстура продукту швидко поглинається, задовольняючи щоденні потреби рук у повноцінному зволоженні. Крем допоможе вам завжди мати м'якенькі та доглянуті ручки!

Не залишає відчуття жирності або липкості. Ви обов’язково полюбите теплий аромат камелії, який залишає на шкірі парфумований крем для рук THALIA.

Ідеально підходить для щоденного використання. Не містить шкідливих для здоров‘я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання нанести на шкіру рук достатню кількість крему. Втерти круговими масажними рухами в шкіру і нігтьові пластини. Використовувати за потреби.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, C12-15 алкілбензоат, цетеариловий спирт, цетеарет-25, гліцерил стеарат, циклопентасилоксан, масло ши, каприловий/каприновий тригліцерид, гліцерин, диметикон, феноксиетанол, циклогексасилоксан, віддушка, поліакрилат натрію, пантенол, токоферил ацетат (вітамін Е), алантоїн, бензойна кислота, ксантанова камедь, дегідрооцтова кислота, тетранатрію ЕДТА, ліналоол, гідроксицитронелаль, кумарин, бензиловий спирт.
Стать: Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 60мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?