Всі категорії
Додати товар

Крем для сухої шкіри рук kiehls ultimate strength hand salve, 150 мл

750 грн
Опис

В наявності!

Крем для сухої шкіри рук Kiehls Ultimate Strength Hand Salve

Потужний зволожувальний кремдоглядає за сухою шкірою, що містить олію ши, олію авокадо та олію насіння кунжуту, робить руки м'якими та доглянутими.

Густа, багата формула заспокоює, кондиціонує та зволожує суху шкіру. Втягує та поглинає воду з повітря, утворюючи «рукавичокоподібний» захисний бар'єр від втрати вологи.
Допомагає захистити та відновити зовнішній вигляд сильно сухих рук, спричинених ручною працею, впливом суворих умов і важкою промисловою працею.

ОЛІЯ ШИ
Олія ши — це натуральний жир, отриманий із плодів африканського дерева каріте, який широко використовується в лосьйонах і очищувальних засобах. Відомо, що олія ши захищає від зневоднення, відновлює еластичність і покращує зовнішній вигляд сухої шкіри.

МАСЛО АВОКАДО
Олія авокадо, отримана з улюбленого плода авокадо, має багату пом'якшувальну текстуру та містить баланс ліпідів, включно з омега-незамінними жирними кислотами.

КУНЖУТНЕ МАСЛО
Рафінована зволожувальна олія, отримана з насіння кунжуту, має доведені пом'якшувальні властивості та зазвичай використовується як олія-носій у продуктах з догляду за шкірою. У формулах Kiehls вона легко вбирається й пом'якшує шкіру.

150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
alyonadudu
alyonadudu
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?