Всі категорії
Додати товар

Крем для рук з муцином равлика images beauty snail probeauty

75 грн -20% 60 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм 75 мл. Чудовий зволожуючий крем стане справжнім порятунком для сухої та зневодненої шкіри, особливо взимку.
Також активно живить шкіру і забезпечує захист від регулярних негативних впливів засобів для чищення та інших хімічних препаратів, які висушують шкіру.
Крем, збагачений муцином равлика, сприяє глибокому живленню та пом'якшенню шкірного покрову. Надає бар'єрну дію від UV-випромінювань, сильного вітру та морозу. Засіб делікатно пом'якшує огрубілі ділянки, загоює пошкодження та розгладжує зморшки. Сприяє делікатному злущуванню і знижує руйнування колагенових волокон. Активно бореться зі зморшками і втратою тонусу. Забезпечує рукам ніжність, м'якість і подовжує природну красу. Крем миттєво усуває відчуття стягнутості та дискомфорту, стимулює процес клітинної реновації та активізує синтез колагену та еластину.
При регулярному застосуванні, шкіра на руках стане ніжною і доглянутою, особливо взимку, коли відбувається негатичний вплив перепадів температури, морозу і вітру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл

Схожі товари